Dodaj do ulubionych

Teletubisie

04.03.05, 23:50
Moja Olivia zwariowała na punkcie tych stworzonek. Cieszy się z każdej
rzeczy z nimi. Postanowiłam więc urządzić jej pokoik właśnie w teletubisie. I
tu moje pytanie. Na ebayu widziałam mebelki z teletubisiami, ale niestety nie
mogłam o nie powalczyć bo akurat pracowałam. Czy wiecie może czy jest
jakakolwiek szansa by takie meble kupić w jakimś sklepie, w Anglii? Szukałam
w paru miejscach, ale nigdzie nie znalazłam. Może ktoś coś widział?
Obserwuj wątek
    • dorota1974kr Re: Teletubisie 05.03.05, 01:51

• daisy123 Re: Teletubisie 06.03.05, 14:46
      A jesli Twoja Olivia za rok zwariuje na punkcie Fimbelsow, a za 2 lata na
      punkcie Barbie albo Hamtaro czy bedziesz jej wymieniac mebelki?
      Moja 5 letnia corka co jakis czas ma odlot na punkcie jak nie Misia Puchatka to
      Fimbelsow. Byl oczywiscie okres i Teletubisiow. pewnego dnia wyniosla wszystkie
      kasety i powiedziala, ze jej juz sie nie podobaja. Radze Ci nie urzadzac
      pokoju "na temat" Teletubisie, ale moze tylko z dodatkami, ktore po pewnym
      czasie mozna wymienic. Dzieci rosna i ich zainteresowania sie zmieniaja.
      • edytkus Re: Teletubisie 06.03.05, 21:21
        Zgadzam sie z Daisy. Moje dziecko przez jakis czas lubilo Barney'a, potem pol roku darzylo wielka
        miloscia Little People az tu nagle, doslownie z dnia na dzien, przerzucila sie na Puchatka, ktory ostatnio
        cos jakby tracil jej zainteresowanie na rzecz Bolka i Lolka. Latem mam zamiar przeniesc ja z naszej
        sypialni do wlasnego pokoju. Na pewno nie urzadze go w stylu konkretnej "bajki" bo to nie ma
        najmniejszego sensu.
        • edytais Re: Teletubisie 07.03.05, 19:39
          Ja tez sie dopisuje. Moja 4 latka kiedys tez miala hopla na punkcie
          teletubisiow. Jeszcze mamy kasety nagrane tylko Teletubisie. Po kilku
          miesiacach jej sie znudzily i nie chciala sie na nie patrzec! Z jednego kranca
          w drugi.
          Do pokoju dzieci ja kiedys kupilam takie wielkie plastikowe naklejki na sciany.
          Latwo sie je odkleja i sa wielorazowego uzytku. My mielismy w pokoju rybki
          kolorowe i rafe i takie naklejki duzo uroku dodaly i kosztowaly cos ok $10-20,
          sama dorobilam firanki. Takie rzeczy latwo zmienic jak sie zmieni gust dziecka.
          My przechodzilismy etap teletubisiow, potem przez dlugi czas Scooby Doo, potem
          Dragon Tales. Nicole nigdy sie lalkami nie bawila a teraz wszystko musi byc o
          ksiezniczkach i kucykach (koniecznie w rozowym kolorze, jak i jej cala garderoba
          ....zygac mi sie chce, ale trudno....)
          • mifka Re: Teletubisie 08.03.05, 02:25
            tez mam taka rozowa ksiezniczke i juz nie moge patrzec. nigdy nie lubilam
            rozowego a teraz to po prostu nienawidze! ciekawa jestem co sprawia, ze ten
            wstretny rozowy dominuje w umyslach malych kobiet, blee..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka