Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      opis

opis

(7 wyników)
    • Muszę uzyskać dokładny opis mojej operacji. Czy lekarz musi wydać mi to bez problemu czy muszę mieć jakieś konkretne uzasadnienie itp? Potrzebuję tego do konsultacji z innym lekarzem.
    • Czy często się zdarza aby opis badania CT był diametralnie rózny od opinii lekarza prowadzącego???!! Osoby, które wykonują opis muszą się chyba jednak trochę znać na rzeczy. Gdzie leży prawda?
    • Jak często spotykacie się z brakiem szacunku i kompetencji ze strony lekarzy? Ja tylko 2 razy w życiu zachorowałam ale to mi w zupełaności wystarczy!!!!!!!! Nie wiem-może miałam pecha!.Pierwszy raz w życiu zdażyło mi się zachorować w wieku 16 lat.Różni lekarze nie wiedzieli przez kilka miesięcy co mi dolega.Dostałam skierowanie do szpitala dziecięcego.Wykonano dziesiątki badań, z których na pierwszy rzut oka wszystko było ok.Wkońcu stwierdzili, że to nerwy.Musiałam kilka razy chodzi...
    • Potrzebuję opis po angielsku. Gdzie mogę to zrobić w Warszawie? Pytałem w kilku miejscach i albo w ogóle nie robili albo już nie robią bo to niezgodne z prawem. Wie ktoś cos?
    • to powinno spodobać się doktorom tego forum, no chyba że już to znacie: interia360.pl/polska/artykul/przychodzi-baba-do-lekarza,15524
    • Odradzam wykonywanie zdjęć rtg w TARCHOMEDZIE przy Myśliborskiej 91A. Robią szybko, ale tylko na płycie i w specyficznym programie. Efekt - żaden z lekarzy nie mógł otworzyć zdjęcia a nie ma możliwości przerzucenia na kliszę (z racji programu nikt się tego nie podejmuje). Pani z recepcji zaproponowała, żebym sobie wydrukowała na dobrej drukarce, ale ten genialny pomysł jest nie do zrealizowania, bo zdjęcie się nie otwiera. Sprawa wyjątkowo trudna, bo dotyczy dwulatka a w opisie ...
    • PIsze tutaj i czytam ,w nadzieji że ktoś z pacjentów mnie zrozumię a tym samym lekarzy,że ja zrozumię zachowanie pacjentów i zweryfikuje swoje.Jednak czy to ma sens,czasem jest miło przeczytać że inni mają podobne problemy ,pacjenci goszczący tutaj tylko maża żeby przywalić jakiemuś dotkorkowi,gdyby komputer przekazywał ciosy ,ale bym miał obity ryj!!!.Przeczytałem wczoraj opis porodu kogoś ,żenujący,facet lekarz i ma teścia lekarza ginekologa ,ucieka ze szpitala w nocy ukradkiem ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się