memolia 31.08.08, 18:45 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
powszechna2009 Re: Które oprogramowanie kupić? 01.09.08, 22:28 Zobacz www.kqs.pl ja właśnie korzystam www.ksiegarnia.edu.pl/ w razie dodatkowych pytań pisz :) Odpowiedz Link
sajder86 Re: Które oprogramowanie kupić? 07.09.08, 12:31 iai-system.com co sadzicie? uzywa ktos? Odpowiedz Link
terenia3000 Re: Które oprogramowanie kupić? 11.09.08, 22:21 Ja również KQS - zresztą stworzyłam drugi sklep na tym oprogramowaniu i bardzo sobie go chwalę - jeden w branży motoryzacyjnej, a drugi www.grawerowaneszklo.pl Odpowiedz Link
fpzg Re: Które oprogramowanie kupić? 14.09.08, 10:43 "dość tani" - czy to jest najważniejsze w biznesie? Z takim podejściem ciężko będzie Ci pokonać konkurencje, której w Internecie jest mnóstwo. Odpowiedz Link
bellamargo Re: Które oprogramowanie kupić? 13.01.14, 10:17 KQS opinie … KQS forum … moja opinia o KQS oraz o budowie swej strony internetowej. Z perspektywy czasu… jaka jest ta perspektywa? Mamy dziś 13 stycznia 2014. Budowa naszej strony www trwa od ponad trzech lat. Fachowców do budowy i ulepszania strony – było z 11. Albo 12. Średnia cena jednego fachowca – to 700 złotych. Każdy następny webmaster krytykował poprzednika, sam nie mogłem wiele zdziałać , bo do tej pracy trzeba znać html, i to nieźle,… a strona dziś wygląda tak : www.bellamargo.pl. W tym grafiki i obrazy to już nasza inwencja. Łatwo policzyć koszty. Zakup domen, hostingu to groszowe sprawy przy tym. A gdzieś we wrześniu 2013 kupiliśmy KQS - www.kqs.pl – program sklepu internetowego. Polski producent, powalająco niska cena. Do tego – wbudowane fabrycznie podstawowe moduły do ubrania w grafikę. Do tego – bajkowo prosta edycja wszystkiego, co potrzebne, nawet dla ludzi nie obeznanych z komputerem. Prostszy niż Word 2003. Do tego – potwierdza się to, co mówili inni użytkownicy tego skryptu, których pytałem – sklep się świetnie sam pozycjonuje. Proszę zobaczyć nasz licznik w sklepie – ponad 13 tysięcy wejść, pomimo że pola meta danych w sklepie nie są jeszcze wypełnione! A sklep był opublikowany naprawdę niedawno - na przełomie listopada i grudnia… Robi więc to wszystko, co strona www, tylko więcej – promuje, reklamuje, a do tego pozwala sprzedawać. Dobudowanie nowego modułu z nową oferta firmy – dziecinnie proste, wybierasz tylko, gdzie ma on być - czy w górnej, czy w dolnej belce. Nasz sklep z podstawową jeszcze grafiką, zrobioną w parę minut, wygląda tak www.bellamargo.pl/sklep/. Do tego wsparcie firm, specjalizujących się w tym skrypcie – sucro.pl, czy www.aweso1.pl. To są prawdziwi eksperci. Oni pomogą wdrożyć trudniejsze rzeczy, np. ekstra grafikę, płatności internetowe, czy moduł zakupów ratalnych. Pytałem ich, co zrobić, „żeby się sklep nie zepsuł”… Odpowiedź była krótka – on się sam nie zepsuje. Chyba że źle się przenosi bazy danych na inne hostingi, albo nieprawidłowo załaduje aktualizację sklepu do najnowszej wersji. Czyli – za 366 PLN brutto mamy gigantyczny kombajn, zdolny do dużych rzeczy. Więc – jeśli potrzebujesz strony www nie do zabawy, tylko do zarabiania – to przypatrz się temu tekstowi uważnie. Jeśli ten tekst Ci pomógł, to kliknij lajkę tu - www.bellamargo.pl/sklep/p450,0004-szalenie-ciekawa-oferta-wypozyczalnia-sukni-slubnych-bez-kaucji.html … Odpowiedz Link