Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      owoce

owoce

(6 wyników)
    • W kilku wątkach przewija się temat, że jak abaxy to już nie owoce. Dlaczego nie owoce?
    • Mam pytanie do was, lecze sie 9 miesiac i zawsze miałam swietne wyniki badan, w tym miesiac nagle podskoczyły mi powyzej normy badania- dok. próby watrobowe: alt ast . dziwi mnie to bo zawsze były niskie, nie zmienialam ostatnio zestawu , zastanawiam sie czy moze to byc od diety? Ostatnio znaczną cześć mojego pozywienia stanowiły surowe warzywa(zwłaszcza kiszone ogórki) i owoce w sumie 80% tego co wogole jadłam i zastanawiam sie czy to moja dieta mogła wpłynac na watrobe?
    • Witam. Chodzi mi o to czy są może jakieś soki bez dodatku cukru które można pić? Może sok z grejpfruta? A może macie jakieś przepisy na takie coś?
    • Witam, Wyczytałam gdzieś,że można stosować ksylitol-cukier brzozowy przy leczeniu antybiotykami (podobno działą na candidę) czy ma ktoś jakiś doświadczenia z tym cukrem? Tesknię za placuszkiem :) Pozdrawiam
    • Można mi odpowiedzieć i skasować wątek ;) Zastanawiam sie czy można używać mrożone truskawki np do koktajlu z kefirem. Z jednej strony to owoce ale z drugiej mrożone już chyba nie mają żadnych właściwości. No wiec??
    • Witam! Czy można pić herbatkę "Zurawina+Malina,a dalej piszą skład: kwiat hibiskusa,jabłko,owoc dzikiej róży, aromaty:owoc Zurawiny(1%),owoc maliny(0,3%). Co o tej herbatce myślicie???:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się