Forum Zdrowie Pasożyty, candida
ZMIEŃ
      owoce

owoce

(5 wyników)
    • Pragne zwrocic uwage na owoc granatu ktory ma wlasciwosci przeciwpasozytnicze,owoc przepolowic podac lyzeczke aby dzieci wydlubywaly ziarenka owocu,uwielbiaja go.Wieksze wlasciwosci ma skorka z miaszem,najlepiej wysuszyc zmielic i podawc n.p z gotowana kasza jaglana polana olejem z pestek dyni.Ja kupuje w Auchan za 0,89 pln za sztuke.Polecam w tym samym sklepie na polkach BIO-EKO mleko ryzowe za 10,00 pln,naprawde pyszne.Mozna gotowac n.p. z kaszami,robie nalesniki z dodtkiem te...
    • Rowniez orzechy wloskie i winogrona te ciemne, zjadane z pogryzionymi pestkami.
    • witajcie.czy możecie mi podpowiedziec czy przy lambliach i walce z nimi trzeba odstawić owoce??Czy jakieś można dawać??Oprócz jabłka...??A czy ktoś wie jak wygląda dokładniej sprawa lamblii w bananach??Czy wogóle jest sens dawac ten owoc dzieciakom skoro może w ten sposób się zarazić??Bo mój syn uwielbia banany.staram się żeby ich często nie jadł..Czy przez to mógł złapać lamblie??Bo jestem głupia.Obrzydzenie mam jak czytam że w bananach te robale są..:( Pomóżcie
    • Od miesiąca leczę lambliozę u córki, a od dwóch jest ona na diecie bezglutenowej i bezmlecznej z powodu alergii. W tym tygodniu odwiedziliśmy nasza panią doktor, która stwierdziła dodatkowo candide. Nie robiłam w tym kierunku badań, ale córka ma świąd odbytu po wypróżnieniu lub sikaniu. Na tej podstawie doktor stwierdziła, że jest grzyb. Podłamałam się trochę, bo przez cały czas trwania diety, córka piła soki bobofrut (rozcieńczane z wodą 1:1) i jadła dużo owoców (jabłka, gruszki, banany, wi...
    • Czy te gady można zniszczyć czymś naturalnym?Słyszałam o świeżych pestkach z dyni?Co jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się