Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      paleniu

paleniu

(4 wyniki)
    • Pod koniec września rzuciałm palenie i od tej pory przytyłam 10 kilogramów ! Jestem załamana! Mam kiepskie samopoczucie, jestem niezadowolona z własnego wyglądu, łatwo się denerwuję, nie mam ochoty na nic a do tego bez przerwy podjadam! Ciągle jestem głodna- nigdy nie czuję się najedzona! Mam doła, nie wiem co robić. Jestem zabyt słaba, żeby się głodzić. Trochę ćwiczę, ale nie zawsze znajduję na to czas, a dziś po prostu nie miałam siły i po 10 minutach odpuściłam sobie. Może kt...
    • Przeczytałam watki o paleniu, wiem co i ile. I mam pytanie: mój mąż uważa, że mu nie pomoże (jest ciężko uzależniony), czy jest sens go paść kulkami? ;) Kulki chce brać, ale bez przekonania.
    • od soboty mam anginę i od soboty nie palę. Wprawdzie nie pale duzo, ale jednak. Chciałabym teraz rzucić palenie, bo juz tyle dni nie paliłam. Czy jest mozliwośc wesprzec sie jakąś małą kuleczką? Nie wiem czemu myslałam o Nux albo o thui. Może ktoś ma jakies doświadczenia albo zwykłe przeczucie, co by to mogło być?
    • Czy można jakoś homeopatycznie wspomóc rzucanie tego nałogu? Baardzo trudno się rozstać :o)... Czy nie ma takiej opcji?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się