paranoja

(7 wyników)
  • witam dziewczyny jestem w 12 tyg ciazy i przy ostatniej wizycie u mnie cis 140/80 tak mi to weszlo w glowe ze bylo podwyzszone ze teraz chodze i mierze i sie juz nakrecam bo nieraz i w domu mam podwyzszone w nocy sie budzie i mysle co bedzie rano czy mnie znow niedopadnire jakis skok cisnienia czuje takie rozdraznienie boje sie tej dolegliwosci bo kiedys ja przechgodzilam skoki cisnienie na tle nerwowym ale teraz wiem ze w ciazy to nie jest bezpieczne najlepiej bym co piec minut mierzyl...
  • Cześć. Mam podobny problem co milion lasek na tym forum. Sytuacje jest, hmmm. Mam pytanie: czy dziewczyna może zajść w ciożę, jeśli dotykał ją chłopak w miejscach intymnych, po uprzednim dotykaniu swojego czlonka, na którem prawdopodobnie byla sperma? Z góry dzieki za odpowiedzi, wiem że to śmieszne, ale dla mnie to jest tragiczne, bo coś mi sie spóźnia...
  • paranoja(16)

ostatnio zaczelam interesowac sie NPR i na jednej ze stron o tym znalazlam taki opis o prezerwatywie: 'Kondom jako środek antykoncepcyjny Plemnik ma w przekroju (w najszerszym miejscu) 3 mikrony, czyli jest o 2 mikrony węższy od przeciętnego mikropora w prezerwatywie. Z tego powodu może się zdarzyć, i zdarza się, iż plemnik przechodzi przez ten mały otwór. O ile kobieta jest wtedy płodna, plemnik może spotkać się z komórką jajową, czyli doprowadzić do poczęcia nowego człowieka. O...
  • Otóz po urodzeniu drugiego malucha ponad 10 m temu zaczełam się troche gorzej czuć tzn. miałam leciutkie jakby zachwiania równowagi, czasem jak dłużej pisałam to czułam mrowienie w ręku i tak powoli wpadłam w histerię, że to jest pewnie początek stwardnienia rozsianego. Mama mówi,że to pewnie przemęczenie bo mam jeszcze szalonego 3 latka, brak witamni bo prawie nic nie jem itd Ale cały czas boje się ,że to może być TO.
  • Witam! sledze od pewnego czasu to forum bardzo uwaznie, ale takiej panikary jak ja to tu chyba jeszcze nie widzialam. albo moze rzeczywisice cos jest na rzeczy ... A zatem po kolei: czy ktorejs z Was przytrafila sie ciaza przy nastepujacych warunkach: sex bez zabezpieczen w 8 dc. (cykle regularne 30 dniowe) z partnerem po nowotworze (i naswietlaniach - kilkanascie lat temu)? Ja wiem, wiem, nie dosc, ze jestem stara a glupia jak malolata (nigdy wczesniej nie poszlam do lozka bez ...
  • poszukuje ginekologa ktory skutecznie wyleczyl kogos z grzybicy
  • witam, jestem świeżo upieczoną plasterkowiczką i ciągle plączą się za mną jakieś niewyjaśnione wątpliwości, ale jak na razie tylko jednej nie udało mi się rozwiać.. jaki jest zakres tolerancji odklejania się plasterka, a w zasadzie jego brzegów? przedwczoraj przykleiłam nowy pomarszczył mi się delikatnie na każdym brzegu i gdzieniegdzie odstaje, patrzę na niego, zerkam i zaczynam popadać w paranoje, że może już nie będzie działał tak jak powinien :) przejrzałam już wszystkie wątki ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się