Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      paranoja

paranoja

(4 wyniki)
    • Witam, chciałabym sie was poradzić. Moj narzeczony nie wychodzi juz zbyt czesto na imprezy, skonczyl coweekendowe wypady gdy poznał mnie. Przed rozpoczeciem naszego zwiazku, jago motto (wypisane rowniez na gronie w rubryce "zainteresoania") brzmaiało - ci ktorzy mnie znaja wiedza ze priorytetem dla mnie jest wyjcie w piatkowy wieczor i wypicie tyle alkoholu,żeby nie pamietac co działo sie podczas zabawy. Urwany flm to potwierdzenie udanego wieczoru. Przyjełam to jako szczeniacki ...
    • Doszedlem do wniosku, ze na tym forum dzieje sie rzecz niesamowita. Mamy tu kilka osob- Janu, Eska, AParys, Tranzyt- ktore przestaly pic bez jakiegos znaczacego udzialu w terapii i ktore od wielu lat nie pija ( z jednym wyjatkiem). Buduja normalne zycie, nie maja tzw zapic, nie siedza w wiezieniu, nie maja wyzartych mozgow. I oto od lat toczy sie dyskusja: czy w ogole mozna samemu przestac pic. Akademickie rozwazania nad czyms, czego przyklady zywe i potrafiace pisac w licz...
    • Na moim wątku 1500 dni trzeźwości.Bez terapii i AA, po wpisie Magtomal dotyczącym Augusta : "Dzięki Magda, Wiesia i Malinowa. > Dziewczyny dajcie sobie spokój z tymi zawistnikami. Już sobie dałam. Znów niepotrzebnie odpowiadałam temu oszołomowi (dupek- jak nazwała go Ariel - jest też dobrym określeniem). Przypomniał mi dziś, jakim jest chamem i że powinno się go ignorować. wstawiłem taki tekst: "Zobacz Magda Ta jełopa na 35 postów na moim wątku napisała 14. Nic konkretnego, s...
    • o co dokładnie chodzi z tymi skrajnościami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się