izka150215 02.03.11, 17:37 mam takie pytanie czy jezeli bylam pierwszy raz w solarium na 5 minut czy za drugim juz razem spokojnie moge isc na 10 min???? jaki bedzie tego rezultat???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasha77 Re: solarium 02.03.11, 18:01 rezultem będą zmarszczki za parę lat.i wysuszona na wiór skóra. Odpowiedz Link Zgłoś
xana0 Re: solarium 02.03.11, 18:21 Zależy jaką masz karnację-jeśli jesteś natuarlną blondynką to radziłabym jeszcze parę razy pochodzić po 5 minut jeśli jesteś brunetką bądź nawet szatynką ale o ciemnej karnacji możesz pójść na 10 minut. Ale pamiętaj, że solarium nie jest najzdrowsze dla skóry i zdecydowanie lepiej używać jeśli już kremu brązującego bądź samoopalacza :) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia55 Re: solarium 02.03.11, 18:22 podobno jak sie pojdzie na dobre solarium (nowe lampy i solarium najlepiej stojace) kilka razy w roku na krotkie max 5minutowe sesje to sie nic nie stanie (wyczytalam w jakiejs aptecznej gazetce, nie pamietam w ktorej), ale ja bym w to nie wierzyla. sama bylam w swoim zyciu cos z 10razy (zawsze przed tzw wielka impreza) i mam teraz wieczna pamiatke w postaci parunastu kropek i pieprzykow. przebarwienia kojarze z solarium wlasnie, skore ciala mam bardzo jasna i jednolita w kolorycie, a kolejne pieprzyki wyskakiwaly niedlugo po sesjach. tak wiec - nie polecam, ale oczywiscie u Ciebie moze byc calkiem ok, 10 minut wydaje mi sie jednak ciut dluga sesja jak na pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: solarium 02.03.11, 22:33 rezlutatem pewnie beda zmarszczki i wysuszona skora za pare lat. Mam taka kolezanke ktora ma 30 tke a ma skore starej babci, takie drobniutkie zmarszczki na skorze - nie mimiczne tylko takie jakby byla cala pomarszczona po prostu. Nie lepiej kupic sobie jakis tam balsam ktory przy okazji tez 'opala'? teraz jest tego cala masa na rynku. Co prawda nie jestem zwolenniczka ale uzywalam Garniera i Dove i bylam zadowolona z rezultatu, mi wystarczylo sie posmarowac raz na 3 dni zeby utrzymac kolor. Odpowiedz Link Zgłoś