epi-ne 19.11.13, 21:23 witam, mam pytanie czy ktoś brał udział z terapii na dworcowej 67?, proszę o opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karina_rulez Re: terapia bydgoszcz 21.11.13, 01:53 nie brałam, chciałabym wziąć. też czekam na opinie. a Ty chodzisz? Odpowiedz Link
karina_rulez Re: terapia bydgoszcz 24.11.13, 01:03 ja równiez. ale nie wiem czy akurat na dworcową nie moge sie zdecydować dokąd pójść . mógłby ktoś polecić? jest jeszcze borpa... i na sułkowskiego coś jest Odpowiedz Link
epi-ne Re: terapia bydgoszcz 25.11.13, 21:55 o dworcowej znalazłam info w charakterach, ale nie znam żadnych opinii, w internecie też nie znalazłam Odpowiedz Link
tamara90 Kształtowanie się tożsamości DDA 12.12.13, 17:09 hej hi; ) Jestem studentką V roku psychologii, w ramach swojej pracy magisterskiej zajmuje się kształtowaniem się tożsamości u DDA. Proszę w związku z tym o wypełnienie dla mnie ankiety, której link podaje www.ebadania.pl/74bbca295baae2a9. Ankieta oczywiście jest anonimowa. Bardzo zachęcam do jej wypełnienia, a jednocześnie refleksji nad sobą, swoją rodziną, planami na przyszlość. Mam nadzieję na pozytywny oddźwięk i dziękuję za każdą wypełnioną ankietę. Pozdrawiam ; ) Odpowiedz Link