plastry

(3 wyniki)
  • stosowaliscie? polecacie? przymierzam sie do zakupu: Plastry oczyszczające - Green Detox i o co chodzi z tym sokiem Noni? o ogólne lepsze samopoczucie - jakie ma inne wlsciwosci, ktore moglyby byc efektywne w opoznieniu mowy?
  • Czytałam w ktoryms watki ze uzywal ich marian770, moglbys napisac jak to wychodzi? Uzywal ktos jeszcze? Ja naklejam moje corce od kilku dni, nadal sa czarne nie powinny sie robic jasniejsze tak jak napisene jest w instrukcji? Badalam ja i nie ma zatrucia metalami ciezkimi i pewnie jakies toksyny ma, ale ile trwa takie czyszczenie przez te plastry? Ela
  • Czy ktoś to stosował? Jeśli tak, to co o tym myślicie? Byłam kilka dni temu u lekarza konwencjonalnego, a zarazem homeopaty i izopaty. Po rozmowie ze mną lekarka podjęła kurację oczyszczającą organizm mojego synka. Pani dr podejrzewa, że u synka duży wpływ wywarły szczepionki. Byłam szczęśliwa, że mam zdrowe dziecko. Do ok. 1,5 roku rozwijał się przecież normalnie, gaworzył i nagle przestał. Śmailiśmy się z mężem, że mamy gadułę. Do tej pory mimo, iż ma 3,5 roku nie usłyszałam je...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się