plastry

(3 wyniki)
  • Wiadomo, że w czasie terapii i kilka miesięcy po terapii nie możemy zajść w ciąże, więc jakie środki antykoncepcji stosować? byłam dzisiaj u mojego ginekologa powiedział, że w moim stanie (gdyż mam duże zmiany na wątrobie) nie powinnam stosować pigułek i plastrów a także innych gdyż większość jest na hormonach co jest dla mnie nie wskazane. Zaproponował tylko prezerwatywy (które i tak stosuję) oraz globułki. Powiedzcie proszę co wy stosujecie, jak się zabezpieczacie.
  • Czy majac hcv moge stosowac plastry hormonalne i podczas leczenia ineterferonem?bo moj lekarz ginekolog nie wie!!!Nie tylko tego zreszta nie wie.Powiedzial,ze to sie nie nazywa hcv!!!I to bardzo zarazliwa choroba i mozna sie zarazic przez uzywanie tych samych talerzy i sztuccow!!!!ale sie usmialam!no i oczywiscie nawet mnie nie zbadal.
  • Jestem mloda dziewczyna z wirusem :( ale bez jakichkolwiek objawow i wszystkie wyniki ( proby watrobowe, alaty, usg itp.) sa prawidlowe czy moge uzywac yasminelle. Wirusa jest bardzo malo. Na leczenie jeszcze sie nie zdecydowalam a lekarz powiedzial ze mam na to czas. Ginekolog powiedzial ze zawartosc hormonow jest minimalna i nie powinno miec to wplywu na watrobe. Co mowi o tym wasze doswiadczenie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się