Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      plastry

plastry

(3 wyniki)
    • Sniadanie dwa jajka na twardo i pomidor plus ciutka kefiru 0% zielona herbata 2 sniadanie 2 plasterki szynki obiad garstka łososia wedzonego pomidor ze szczypiorkiem plaster chudego sera kilka gałazek kalafiora kolacja plaster sera chudego i herbata zielona wczoraj jadłam podobnie tylko na obiad brokuł i dwa plasterki chudego miesa dozwolonego czy wolno mi kefir 0% zamiast smietany??? w 1 fazie
    • 1 dzień 1 faza śniadanie: jogurt 0 % i kawa z odrobiną mleka 2 śniadanie: ogórek świeży Lunch: jajecznica z jednej cebulki i 1 jajka Obiad : Schabowy bez panierki + surówka z białej kapusty Podwieczorek: Sałatka z 2 pomidorów z jogurtem Przegryzka: kilka orzechów nerkowca Kolacja: fasolka szparagowa (żółta) Na nocny głod: świeży ogórek Poza tym pijam dużo zielonej herbaty
    • hej, po raz kolejny zaczynam diete mam do zrzutu jeszcze 3 kilo do wymarzonych 50... Schudlam bardzo duzo, ale jakos trudno mi jest przekroczyc magiczne 53. Byłam wczoraj na imprezie, grile, sałatki... Śniadanko też jeszcze u znajomych, teraz podjadam ciasto, żeby od jutra zalożyć przysłowiowy kaganiec na "ryj", kto dołączy? Boże aż mnie brzuch boli od tego ciasta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się