Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      plastry

plastry

(8 wyników)
    • Może mi ktos wyjaśnić dlaczergo guma nicorette ta 2mg czyli słabsza działa rewelacyjnie a plastry nicorette najmocniejsze czyli 15 nie działają prawie wcale?Guma jest super.Jak chce mi się pali co jakieś 2-3 godziny to żuję i natychmiast przechodzi.Fakt że guma jest niedobra ale pod koniec żucia jest taki pyszny smaczek tytoniu i czuję się jak po papierosie.Dziś nakleiłem plaster z myślą i obawami że 15 będzie za spora dla mnie.Jednak muszę rzuc gumy żeby ochota na papierosy przeszła bo...
    • witam. probowalam rzucić z gumami do żucia i zupełnie nie pomoglo. jak to jest z plastrami?
    • czy ktos probowal rzucic palenie i udalo sie to dzieki gumom czy plastron nicorette? bo wszedzie to zachwalaja (np. menforum.pl/zdrowie-i-wyglad/zdrowie-mezczyzny/rzucamy-palenie-z-nicorette.html) ale nie wiem czy to nie kolejne marnowanie pieniedzy
    • Witajcie drodzy forumowicze. Mam 22 lata, regularnie palę od 16 roku życia (obecnie ok 1 paczkę dziennie). Chce zerwać z tym nałogiem ale nie wiem jak.. Nie jest to jakies noworoczne postanowienie, nosze się z zamiarem rzucenia juz od jakiegos czasu. Nie wiem jednak jak się do tego zabrać. Przed chwilą spałiłem ostatniego papierosa z paczki ale juz mysle o tym kiedy sobie kupie kolejna i zapale. Chcialbym niepalic bo wiem, ze czlowiek niepalacy czuje sie duzo lepiej, mniej zmeczony, ma ...
    • Witam serdecznie, jestem po raz pierwszy na tym forum, a o powodach mojej wizyty tutaj, wiecie już z tematu postu. No więc mój mąż chciałby rzucić palenie, ale... no właśnie, nie wiem jak mu pomóc, domyślacie się zapewne, że już nie raz próbował, ale efekty są mizerne. Myślę, aby skorzystać z pomocy jakichś środków typu: plastry, gumy, nie wiem co jeszcze. Nie wiem też ile taka przyjemność wypada cenowo, co mnie również martwi. Jeśli macie jakieś sprawdzone sposoby, rady, a może...
    • Nie palę ponad 2 miesiące, od 3 tygodni nie używam plastrów ani żadnych innych wspopmagaczy. Nadal czuję głód nikotynowy, nieprzyjemne uczucie w płucach, przygnębienie,rozdrażnienie, frustrację, w dzień sennośc w nocy bezsenność. Trudności w skupieniu uwagi i w kreatywnej pracy. A także pewnego rodzaju problem z samooceną i oceną rzeczywistości, Czasami nie wiem czy robię coś dobrze czy źle, czy mówię sensownie czy od rzeczy, czy wkurzam się bo mam prawo czy z głodu, czy zwle...
    • palenie(6)

co polecacie zeby przestać PALIĆ!!! tabletki gumy co w miare skuteczne pozdr
    • czy komus udalo sie rzucic palenie przy pomocy Nicorette? czy to naprawde dziala jak wszedzie jest opisywanie w samych superlatywach (np tutaj menforum.pl/zdrowie-i-wyglad/zdrowie-mezczyzny/rzucamy-palenie-z-nicorette.html ) i jesli tak to co lepiej wybrac plastry czy gumy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się