Gość: mania Re: Jaka plaza w Chlapowie? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.03.05, 07:32 piękna!!! z wielkim klifem! Ale jak lubisz dużo rozrywki to jedź sobie do władysławowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regent Re: Jaka plaza w Chlapowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:33 jak na razie dosc szeroka,sztormu do wakacji nie nalezy sie spodziewac wiec pewnie taka na to lato zostanie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jaka plaza w Chlapowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:38 zejście z wysokiego, stromego klifu , z wózkiem uciążliwe. Plaża ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Jaka plaza w Chlapowie? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.04.05, 07:20 nieprawda! Jedno zejście na początku wioski jest płaskie - to od strony władysławowa - ja mieszkałam na ul. bocznej z podwórka widziałam kawałeczek morza(blisko) z 200-250 m. i zchodziłam płaskim zejściem i to na początku betonowym - wózek łatwo zjedzie Odpowiedz Link Zgłoś
b113 Re: Jaka plaza w Chlapowie? 04.04.05, 21:28 Dziekuje wszystkim za odpowiedz. Basia Odpowiedz Link Zgłoś