Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      pobudzony

pobudzony

(4 wyniki)
    • dzwoni mi w glowi lub uchu,,jest mi caly czas zimno i mam obrzek jakis podskórny,czuje sie psychicznie pobudzony i jesdnoczesnie slaby fizycznie,,jestem rozbity jakis, , mam podkrazaone oczy i bardzo sucha skore,, zaparcia i wymioty zołcia,,morfologia wyszla w normie , ,gorzej widze -mroczki,,chodze jak na szczudlach, chwiejnie, ,zrobilem tez katecholaminy z osocza i nie wiem jak to zinterpretowac, noradrenalina 382 ug/24h norma <90 adrenalina 25 ug/24h norma <20 met...
    • Witam,juz tu pisalem wczesniej kiedys, mam do Was wielka prosbe, czy Mozecie mi pomoc dojsciu do przyczyny co jest przyczyna utraty przezemnie prawie calkowicie smaku i zapchau, nie czuje co jem, nie mam przez to wogule apetytu, wechu tez prawie nie mam,zycie stracilo dla smak , wg mnie przyczynami moga byc dolegliwosci na ktore cierpie od dawna inne dosyc swieze: 1.refluks, powodowany min. przepuklina wslizgowa rozworu przelykowego,biore niby controloc ktory ma blokowac kwas a...
    • Witam, moj bliski kolega ,30 lat ma od ok 10 lat chodzi po psychiatrach bo jest bardzo pobudzony , niespokojny ,nie moze spac, jescma lęki,moze nie spac 3 dni pod rzad , chodzi jak nakrecony,, ma stan pogoraczkowy wciaz 37,2 ok,, na zmiane goraco lub zimno, mu jest chodz skore ma wciaz goraca tylko dlonie i stopy lodowate,,wypadaja mu wlosy, siwieje szybko,ma nadkwasote i refluks , ,wymiotuje zołcia,ma zaparcia ,nie dzialaja na niego srodki przeczyszczajace ,strzelaja mu stawy...
    • witam mam problem i chcialbym cos z tym zrobic bo czas mija a ja nie czerpie z zycia pelnymi garsciami tylko stoje na bocznym torze i przygladam sie jak mija .... moj problem polega na tym ze zawsze bylem niesmialy, nie wierzylem w swoje mozliwosci i zdolnosci, mam niska samoocene, kontakty z ludzmi powodowaly stres czesto w banalnych sytuacjach wlaczas sie u mnie program ucieczki, kiedy musze wypowiedziec sie na forum publicznym, tzn w gronie kilku osob albo wiekszym, przyc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się