Forum Zwierzęta Forum weterynaryjne
ZMIEŃ
      pobudzony

pobudzony

(3 wyniki)
    • Witam! Mam problem z moim Filemonem. Znalazlam go ok pol roku temu, wedlug lekarza ma on obecnie troche ponad rok. W kwietniu zostal wykastrowany i byl bardzo milutkim kotem. Miesiac temu przeprowadzialm sie (mieszkalam z rodzicami, siostra i psem, a teraz wyszlam za maz a koteczek razem ze mna :)) Niestety zaczely sie z nim probelmy- przez pierwsze dwa tygodnie byl uroczy, ale teraz jest bardzo pobudzony, calymi dnaimi przesiaduje na balustradzie balkonu i miauczy (wczesniej tego nie ...
    • Mam 16-letniego psa. Od okolo miesiaca wieczorami ogarnia go szalenstwo - tzn jest bardzo pobudzony, biega po calym domy, strasznie dyszy i ziaje. Robi to od okolo 17 do 23 w nocy. Poniewaz tak strasznie sapie to oczywiscie duzo pije - w nocy trzeba wypuszczac go 2-3 razy na siusiu. Po porannym wyjsciu okolo 8 rano - kladzie sie spac i spi do obiadu. A po obiedzie zaczyna szalec. Jestesmy juz u kresu wytrzymalosci. Pies byl u weterynarza - nic nie stwierdzono. Dostal na wszelki ...
    • Pani doktor proszę o szybka porade co do nizej przedstawionych wynikow krwi Co oznaczaja przekroczenia norm leukocytow, erytrocytow, pałeczkowatych, ASpAT (podwyzszone to choroby watroby?) i taki niedobor glukozy, kreatyniny i MCHC? Jak już pisałam w osobnym watku piesek ma 10 m-cy i ma mieć operacje entropium, dodam ze EKG wyszlo dobrze, serduszko zdrowe. Czy zrobic badania jeszcze raz, czy może cos bardziej szczegółowo? Proszę o odpowiedz zanim pojde do weta, troche się de...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się