Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      polacy

polacy

(3 wyniki)
    • wiadomosci.onet.pl/swiat/szokujacy-rekord-trzylatek-jest-alkoholikiem,1,4210232,wiadomosc.html Angole pobiły nas na głowę - jeszcze trzylatkowie w Polsce nie piją -
    • Mam wielu znajomych z Australii, Niemiec lub Francji, ktorzy w/g moich kryteriow sa alkoholikami, a dotyczy to zarowno mezczyzn jak i kobiet. Pija duzo i czesto, ale jednak zachowuja poczucie humoru, sa weseli i niezbyt uciazliwi. Natomiast moj maz jak wiecej wypije to wpada w stan uzalania sie nad soba i swiatem. Nic mu sie nie podoba i wszystko widzi w czarnych barwach. Staram sie jako osoba nie pijaca nadazac za "tworczym" tokiem mysli, ale nie wiem na jak dlugo starczy mi ci...
    • Zebyśmy chociaż potrafili sie rozliczyć z własną przeszłością tak jak Rosjanie . Mamy do nich mnóstwo pretensji. Ale N. Michałkow nakrecił za państwowe Rosyjskie pieniądze film : spaleni słońcem" i "spaleni słońcem 2 " .........z nich wynika jasno , co Rosjanie czuli wtedy , gdy ich macierz legła w gruzach. A co czuja w takich momentach Polacy?. Mmay choc jeden taki film?...I nie piszcie , ze to jest Rosja . Nam nic teraz nie stoi na przeszkod...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się