Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      polacy

polacy

(5 wyników)
    • Polacy o homeopatii sondaż TNS OBOP Badanie zrealizowane przez instytut badawczy TNS OBOP na zlecenie firmy Heel Polska wykazało, że 81% Polaków słyszało o homeopatii, a 30% stosuje tę metodę leczenia. Zdecydowana większość Polaków (81%) słyszała o homeopatii: 15% - dużo, 32% - trochę, 34% - niewiele. Korzystanie z leków homeopatycznych zadeklarowało 30% ogółu badanych. W ciągu ostatniego roku homeopatię stosowało 15% Polaków. Nastawienie Polaków wobec homeopatii i leczenia homeop...
    • Witam, Proszę aby każdy kto ma ochotę wyraził swoją opinię. Przczytałem artykuł na stronie www.homeopatiaok.pl/Portal/Aktualnosci/Artykul.aspx?Id=1 Bardzo mnie zainteresował, ponieważ zawsze wydawało mi się, że homeopatia to raczej niszowy temat. Tym czasem nowe badania TNS OBOP, wyglądają trochę odmiennie. Proszę o wygłoszenie waszych opinii opinii. Pozdrawiam,
    • Witam. Homeopatią zainteresowałem sie niedawno,a wszystko to przez opowieści koleżanki z pracy. Z tego co widzę temat systematycznie się rozwija, a z wyników ankiety, które znalazłem w sieci(m.in. homeopatiaok.pl/news/view/35/zdaniem_wiekszosci_polakow_homeopatia_to_d obra_i_skuteczna_metoda_leczenia.html) widać, że nie odstajemy od Europy pod względem wiedzy na ten temat. Może ten wątek juz był ale prosiłbym o jakieś ciekawe linki na temat nowości, artykuły itp. Pozdrawiam
    • właśnie przeczytałam, że jest coś takiego (źródło: www.homeopatiaok.pl/Portal/Aktualnosci/Artykul.aspx?Id=69 ) myślicie, że taki dzień jest potrzebny? Ciekawe jak dane mówiące, że: 81% Polaków słyszało o homeopatii, a 30% ją stosuje mają się do rzeczywistości. Choć może popularność tego forum świadczy o tym, że mają się całkiem okej, a dzień homeopatii jeszcze bardziej zwiększa świadomość ludzi w tym temacie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się