Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      polipy

polipy

(4 wyniki)
    • Witam wszystkich serdecznie! Przypadkiem trafiłem na to forum, poczytałem i muszę pogratulować cierpliwości i wytrwałości największym aktywistom na forum. Ja też leczę się 2 lata u homeopaty, mam wrażenie, że skrajnie klasycznego, nie zaleci żadnego homeo leku poza konstytucyjnym. A ja tak prawdę mówiąc nie do końca jestem przekonany co do możliwości leczenia homeopatycznego. Jak pojawia się ciężki stan to posiłkuję się jednak antybiotykiem, bólu nie znoszę więc z paracetamolem ...
    • mojemu piecioletniemu synowi grozi podwojna operacja - rureczki wentylacyjne przez blone bebenkowa i usowanie polipow z nosa. Czy homeopatia moze cos na to poradzic ??? Prosze o info
    • Borykam się z problemem polipów w zatokach od kilku lat. Teraz problem bardzo się nasilił i chyba skończy się wycięciem polipów. Zastanawiam się jednak, czy leki homeopatyczne mogą w jakikolwiek sposób mi pomóc i może będzie można uniknąć zabiegu, którego oczywiście się boję... Asia
    • Chciałabym tym razem zapytać,czy jest jakaś inna rada na powracające polipy nosa,niż ich ciągłe wycinanie.Otóż problem taki ma mój mąż i był już cztery razy w ciągu prawie 3 lat na wycinaniu polipów,jeden raz nazywało się to nawet "radykalne wycięcie", po którym polipy miały nie wrócić przez co najmniej 2 lata a już po pół roku nadawały się ponownie do wycięcia:( Mąż jest już tym zmęczony, na dodatek coś mu chyba uszkodzili,bo stracił powonienie,lekarka mówi,że to kiedyś się unormu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się