antefiks 19.07.06, 23:27 ale jaka płeć jest potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzesiek ciekawe co powiedza zwolennicy teorii spiskowej IP: 194.75.37.* 19.07.06, 23:30 ktorzy twierdzili ze to Michnik kazal przyjsc do siebie Rywinowi, zeby go mogl wysypac i zeby Agora kupila Polsat. twierdzili ze Agora kupi Polsat za 2-3 lata jak wszystko ucichnie. I co k..k cwoki? Znowu nie macie racji? Odpowiedz Link Zgłoś
surfer6 Puszcza Białowieszczańska ... 20.07.06, 05:22 Potrzebny jest 'partner' którego można solidnie wyrżnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Re: ciekawe co powiedza zwolennicy teorii spiskow IP: *.acn.waw.pl 20.07.06, 01:09 Gość portalu: Grzesiek napisał(a): > ktorzy twierdzili ze to Michnik kazal przyjsc do siebie Rywinowi, zeby go mogl > wysypac i zeby Agora kupila Polsat. twierdzili ze Agora kupi Polsat za 2-3 lata > > jak wszystko ucichnie. I co k..k cwoki? Znowu nie macie racji Sęk w tym, że Rozencwajgowa nie przeniosła się na łono Abrahama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Jan Re: ciekawe co powiedza zwolennicy teorii spiskow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:08 To jedyna szansa Agory uzyskania poprawy relacji inwestorskich w rywalizacji z Axcelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tjjb Re: ciekawe co powiedza zwolennicy teorii spiskow IP: *.man.czest.pl 20.07.06, 18:23 Starszy brat w wierze,ma na tym łapę położoną Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Polsat szuka partnera 20.07.06, 00:41 antefiks napisał: > ale jaka płeć jest potrzebna? zmienna ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Re: Polsat szuka partnera IP: *.acn.waw.pl 20.07.06, 01:06 Skoro partnera to rozumie się, że nie Polsatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerd po raz kolejny Gazeta bełkocze bzury - IP: *.toya.net.pl 20.07.06, 02:21 "TVN wyprzedził Polsat również pod względem oglądalności wśród widzów w wieku powyżej czterech lat". powyżej 4 lat??!! HEHEHE. ż e n u j ą c e Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor Re: Polsat szuka partnera 20.07.06, 04:22 To ktos jeszcze oglada Polsat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIVX Szajsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 07:28 Ktoś jeszcze ogląda tę telewizję, w której bloki reklamowe są z rzadka przerywane fragmentami filmów? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Szajsat 20.07.06, 09:27 nie wiem czy to tylko w mojej kablowce tak jest ale Polsat ma o wiele gorsza jakosc obrazu niz np TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Szajsat 20.07.06, 10:42 No i dośc mało kulturalną obsługę klienta. Prawie każdy mój kontakt z osobami majacymi pomagać w rozwiązywaniu problemów, jakie firma generuje, nie dość, że płatny, drogo dla nie mieszkańców Warszawy - co jest dla infolinii ewenementem, to jeszcze był wstrząsem kulturowym. Choć może ostatnio jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek to fakt 20.07.06, 16:05 u mnie jakosc obrazu programow polsatowskich tez jest slabsza od tvn'owych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frant Re: Polsat szuka partnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 08:18 Jaka płeć jest potrzebna? - Bogata. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milek to trzeba przestać robić powtórki np.teleturniejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 09:28 tylko wymyślać ciekawe nowe fajne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Bezustanne ujadanie na PiS zmniejsza oglądalność? 20.07.06, 09:58 To wspaniała nowina! Solorz juz dawno powinien pozbyć się tendencyjnego Lisa i zajadłej Smoktunowicz, a ludzie od razu zaczęliby chętniej oglądać Polsat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony31 Re: Polsat szuka partnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:42 Vadimie a znajdżże jakieś bieżące zdjęcie faceta o wielu imionach i nazwiskach...Bo to to chyba pamięta dinozaury....tak 12 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Rupert Murdoch - zydowskie imperium medialne IP: *.dsl.look.ca 20.07.06, 16:05 ...cenzura, propaganda, cenzura, propaganda, cenzura, propaganda...jaka, zydowska oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tjjb Re: Polsat szuka partnera IP: *.man.czest.pl 20.07.06, 18:20 płeć mało ważna;żeby tylko znała HEBRAJSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Mam nadzieje ze Niemcy nie wejda IP: *.crowley.pl 20.07.06, 19:53 Juz i tak robia Polakom niezla papke w glowie rozne "Fakty" "Dzienniki" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auuu! Re: Mam nadzieje ze Niemcy nie wejda IP: *.wpiszu.pl / 80.54.32.* 20.07.06, 20:15 Polsat i TVN to są tv w 80% r e k l a m o w e Odpowiedz Link Zgłoś