Forum Regionalne Podkarpackie Przemyśl
ZMIEŃ
      prezydent

prezydent

(386 wyników)
    • Witam Zanim cokolwiek napiszę zapewniam, że nie chodzi mi o wszczynanie awantury dotyczącej edukacji i nauczycieli jakich przykłady można znaleźć na onecie czy interii. Moim celem jest po prostu wyrażenie swojego zdania na temat tego co można przeczytać tu: www.przemysl.pl/nasze_miasto/22724.html oraz próba zwrócenia uwagi na problemy, które od lat nurtują nie tylko władze samorządowe ale i samych nauczycieli. Jeśli ktoś będzie chciał dodać swoje spostrzeżenia to zapraszam. Szanowny ...
    • Ciekaw jestem kogo tym razem Choma wybierze na swoich Wice ?? Czy Hayder zostanie na stołku?
    • Z przerażeniem przeczytałem dzisiejszy artykuł i tak "przychylnego" Chomie tygodnika ŻP. Miasto tonie w długach, a prezydent Choma zamiast wziąć się do roboty i zachować chociaż pozory kontaktu z sytuacją, wybiera się na meczyk. Bardzo mnie ciekawi czy pojedzie chociaż swoim samochodem czy i za tę relaksująco-prestiżową eskapadę zapłacimy my! www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120613/REGION00/120619894 Prezydencie, halo, tu ziemia i my, z każdym dniem biedniejsi mieszkańcy!
    • Choma powinien w końcu odejść a gdzie ten Aquapark a gdzie to kino a gdzie ta strefa ekonomiczna może niech pokaże swoje banery wyborcze sprzed 2 lat i w końcu przyzna się do błędów. Moja lista kandydatów na następne wybory: PO- Maciej Lewicki lub Piotr Tomański, PiS- Janusz Hamryszczak, Dariusz Iwaneczko lub Andrzej Matusiewicz, SLD- Ryszard Kulej lub Mariusz Iwaniszyn, PSL- Jan Pączek, nie zależni Rafał Oleszek i Andrzej Zapałowski- to ekipa która mogła by Chome usunąć ze stołka.
    • Wystarczy 5 sprytnych osób - i mamy nowego prezydenta - SPOZA układów! www.gazetawroclawska.pl/artykul/683527,moj-reporter-jak-mozna-odwolac-prezydenta-miasta,id,t.html?cookie=1
    • Chciałbym by mieszkańcy się wypowiedzieli na ten temat, proszę o kulturalne wypowiedzi. Mile widziane przykłady, powody i wyjaśnienia a nie tylko suche wypowiedzi.
    • Niewykluczone, że w ciągu kilku lat a może i w bliższym czasie społeczeństwo Przemyśla zmuszone zostanie do wyboru nowych władz, które zastąpią obecne, tracące poparcie mieszkańców z każdym rokiem. Krytyków nie przekonują argumenty, że obecna władza działająca przez tyle lat jest przez to nieomylna i sprawna. Coraz częściej mówi się o zadłużeniu miasta i o tzw. zmęczeniu materiału jak i nepotyźmie i kumoterstwu. Głosy ze źródła władzy jak i społeczeństwa zdają się potwierdzać ten pogląd. Zatr...
    • Pozwoliłem sobie wydzielić wątek z ..i o to chodzi ... gdyż padłem oglądając ten filmik, kręcony na schodach przed Gromadą W roli głównej Z-ca Prezydenta Wojciech Błachowicz - gdyby ktoś nie poznał www.youtube.com/watch?v=vvy0ZaD2yR4
    • "Niewiadomą nadal jest kandydat PiS. W prawyborach, kilka miesięcy temu, wygrał radny Dariusz Iwaneczko. Jednak, jak wiemy z nieoficjalnych informacji, miejskie i powiatowe władze tej partii niedawno opowiedziały się za radnym Januszem Hamryszczakiem"
    • Tango Francesco....w Lednicy, oczywiście. [video]https://www.youtube.com/watch?v=Fzto1A7eXZc;;Fzto1A7eXZc;;http://i.ytimg.com/vi/Fzto1A7eXZc/default.jpg;;Siewcy Lednicy - Tango Francesco[/video]
    • Panie Choma. Jest Pan słabym Prezydentem! W tej chwili na 5 min. przed wyborami gra Pan na emocjach tej najmniej światłej i rozeznanej części wyborców, mając nadzieję, że pójdą kolejny raz oddać głos na Pańską kandydaturę. To, że aktualnie odbywają się remont ulicy Sportowej, Kopernika, Rynek nie jest przypadkiem. Z premedytacją zaplanował Pan te remonty akurat teraz, aby ludzie zobaczyli, że oprócz ulicy Chopena i Domku Ogrodnika w Przemyślu idą remonty dróg i chodników i z tym wrażeniem...
    • „W czwartek 21 lutego br. Robert Choma Prezydent Miasta Przemyśla wziął udział w uroczystości podczas, której wręczony został tytuł doctora honoris causa Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego Jego Ekscelencji ks. Arcybiskupowi Józefowi Michalikowi …” czytamy na stronie Urzędu Miejskiego w Przemyślu www.przemysl.pl/nasze_miasto/23201.html A co to nas obchodzi, że byłeś panie na tej uroczystości? Co to ma wspólnego z urzędem i władzą, którą pan reprezentujesz? Takie i...
    • Trochę pomarudzę w kwestii przemyskiej imprezy światowych dni turystyki a w zasadzie nie samej imprezy, która była naprawdę OK! Byłam na forcie, widziałam i uważam, że fajnie że coś takiego się organizuje bo przecież przy przemyskiej bryndzy gospodarczej turystyka może być autentycznie szansą dla miasta. Pomarudzę ale w kwestii wyróżnień dla jak to chyba nazwali organizatorzy zasłużonych dla turystyki. Miano tam wyróżnić ludzi i instytucje które działają na rzecz rozwoju w naszy...
    • W Stalowej Woli prezydent chce ograniczyć finansowanie przedszkoli z budżetu miasta,chce aby były prywatne.Powód:realny spadek dochodów miasta,szuka oszczędności.Wcześniej zlikwidował straż miejską,przeznaczając część zaoszczędzonych pięniędzy na dodatkowe dyżury policjantów,sprzeciwił się samowoli proboszcza ktory chcial wybudować kościoł metodą znaną w latach sosjalizmu realnego,nie zastosował się do zalecenia właczenia syren 1 sierpnia o godz W. w dodatku przed kamerami jasno...
    • www.youtube.com/watch?v=mAYuoSwyMws
    • Czy ktoś może głosować na taką osobę ?? Takie wyłudzanie pieniędzy przez gminę od ludzi w Przemyślu jest nie dopuszczalne ! Jakie to prawo istnieje w Przemyślu ze urząd miasta pod zarządem Pana Prezydenta Dariusza Iwaneczko wymusza na starszych ludziach kupno terenu działki nr.1163/2 nr.1194 i nr.1198. Mieszkańcy wspólnoty Nr: 23 domów dookoła tych działek nie wyrażają chęci na zakup tych działek na co odpowiedzią Pana Prezydenta Dariusza Iwaneczko na spotkaniu zo...
    • Kto wygra wybory? Stawiam na Blotnickiego lub Bukowskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się