Gość: Mak IP: *.play-internet.pl 01.12.14, 09:48 Ciekaw jestem kogo tym razem Choma wybierze na swoich Wice ?? Czy Hayder zostanie na stołku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pewniak Re: Wice prezydenci ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.14, 12:34 Słyszałem, że ktoś z PO w zamian za pisemne poparcie Ferenca. Mają załatwić taki kwit jak dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bardzo spokojny Kandydat na woźnego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.14, 13:08 Pan Choma jeżeli chce rozwoju miasta i to w dobrym kierunku to pierwszym wice powinien zostać Pan Błachowicz. Rozumiem,ze to tylko rozwścieczyło by PiS.Ale w ich szeregach po odsunięciu się na bok kilku mądrzejszych to nawet kandydata na woźnego trudno będzie znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Kandydat na woźnego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.14, 14:07 Żartowniś z ciebie :) 3,5 roku na stołku z-cy i jakoś nie było widać tego rozwoju, to teraz będzie? Człowiek jest wtedy wiarogodny, gdy coś udowodni swoim działaniem a nie jak przechwala się że coś potrafi. Na problem tego miasta nie ma cudownego rozwiązania. Być może powinno ono się skurczyć, stać małym miasteczkiem. Co w tym złego? Tak funkcjonuje wiele miast na Zachodzie. Zamiast liczyć na cuda może lepiej zadbać o to co jest. Migracje są naturalne, zwłaszcza że i czasy temu sprzyjają i sytuacja materialna mieszkańców. Przed II wojną św. też ludzie emigrowali z kraju, każdy ma prawo i dziś szukać swego szczęścia gdzie indziej. W USA to oczywiste, że ludzie się przemieszczają za lepszą pracą, miejscem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: Kandydat na woźnego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.14, 18:20 Nie długo emerytura, więc tez jestem za tym aby było to małe spokojne miasteczko, ja byt będę miał zapewniony i w spokoju wydam te emeryckie grosze. Będę miał trochę więcej niż niektórzy bo nie wydam na rydzyki i innych naciągaczy tego typu, Ciężko pracowałem wiec należy mi się godne życie, kasa wpłynie z kilku źródeł, zadbałem o inwestycje tak też nie tylko ZUS, ale to tylko moje subiektywne odczucia. Dzięki skołowaciałym wyborcom nie będzie tu zgiełku i tych wszystkich niedogodności życia miejskiego. Dokończona zostanie autostrada tak więc dojazd do metropolii rzeszowskiej żaden problem np. do kina czy tańszych sklepów, przy okazji kupie tańsze paliwo i jedzenie. Dla mnie ameryka, tylko jak pomyślę o tych co muszą tu wegetować na bezrobociu lub za niewolnicze stawki tyrac 20-30 lat do emki to myślę, ze sami sobie winni. Mogli czy mogą migrować tak jak im radzisz albo iść na wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatorka Re: Kandydat na woźnego. IP: *.107.115.253.mediahost.pl 01.12.14, 20:39 Uważam , że Prezydent Wojciech to osoba godna do kontynuowania i rozwoju strefy i innych przedsięwzięć i inwestycji. Ma wsparcie logistyczne ( prawników ) i merytoryczne - biznesowe ( wiedza z firmy FIBRS ). Tacy ludzie potrafią w pełni wykorzystać wiedzę współpracowników i działać w interesie miasta. Pan prezydent powinien dać Mu szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatorka Re: Kandydat na woźnego. IP: *.107.115.253.mediahost.pl 01.12.14, 20:42 I jako prawnik dodam, że nie ma teraz jakiś "wice" a są Zastępcy prezydenta. Poziom intelektualny niektórych "znawców" prawa jest żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowiakIII Re: Kandydat na woźnego. IP: *.205.73.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.14, 20:57 Szkoda czasu na rozmowy o tym Panu, jemu już naród podziękował:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny Re: Wice prezydenci ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.14, 20:47 www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20141202%2FPRZEMYSL%2F141209954 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? czy już są Wice prezydenci ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.14, 00:55 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: czy już są Wice prezydenci ? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 04.12.14, 19:46 Dobrym Wice byłaby Ryszarda - aktualna Dyrektorka Generalna i p.o. Sekretarza Miasta. Zorientowana, lojalna, znająca problemy miasta. Odpowiedz Link Zgłoś