sowa_hu_hu 06.02.11, 14:42 miejsce numer jeden "familiada" - nie wiem jak to można oglądać? "jaka to melodia" wszystko co z ibiszem i hajzerem (czy jak to sie tam pisze) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja34 Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 14:45 ja nie lubię i nigdy nie oglądam żadnych tańców z gwiazdami,talentów i tego typu szajsu,teleturniejów itp Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Sexy mama 06.02.11, 15:23 Koszmar.Idea niezła ale jest coś chorego w wyfiokowanej Kasi i Hakielu z uśmiechem na pół głowy gdy podrygują koło lasek z często poważną nadwagą i ryczą " jesteś sexy, jesteś, sexy..." Akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
elka323 Re: Sexy mama 06.02.11, 15:26 Całkowicie zgadzam się z powyższymi - debilne programy dla debili.Nie mogę pojąć , jak ludzie mogą na to patrzeć i jeszcze się zachwycać.I dziwię się stacjom tv , że coś takiego produkują.Czyżby to byłaby ta misja programowa? Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Sexy mama 06.02.11, 15:29 A mnie dziwi, skąd osoby nienawidzace tych programów, tak dobrz wiedzą, co w nich jest? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Sexy mama 06.02.11, 15:32 familiade z dawien dawna pamiętm ,jak oni spiewają widziałam u babci , z ibiszem i tym drugim tez oglądałam dawnoooooooooooo dawnooo temu jak tego typu programy dopiero wchodziły. stąd wiem tego z cichopkową nie widziałam naszczęście... Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Sexy mama 06.02.11, 15:33 Przyznaje ze wstydem że czerpie z oglądania niezdrową satysfakcje, niemniej jakoś mi tak przykro że można fajny pomysł tak zepsuć.Analogiczne programy na stacjach zagranicznych są zrobione ciut lepiej tzn tam się naprawdę te osoby zmienia a nie tylko pudruje. Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Sexy mama 06.02.11, 15:36 Familiada nie jest taka zla, Chajzer też. Ale Krzysiu... Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 15:56 Wszelkie teleturnieje, masowe spędowe programy- wiem, że są, nie oglądam żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 16:15 Z "gwiazdami" tanczaco-skaczaco-spiewajaco- bograczywiedziecojeszcze.... Jaka to melodia- prowadzacy mi nie pasi. Ibisz i Hajzer skutecznie odgania mnie od tv. Pan Pospieszalski to samo. I Pani Cichopek i jej monsz. no ta para to po prostu przebitka Ibisza zmixowanego z Pospieszalskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 20:02 Też tak miałam,ale przyszedł czas, kiedy moje dziecko zaczęło namiętnie oglądać ten program i teraz stwierdzam, że jest zjadliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia1106 Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 20:09 mój mały też go lubi....więc czasem oglądamy. obecnie rozwala mnie film na tvn z muchą ( nawet nie wiem jaki ma tytuł) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 16:31 Trudno powiedzieć, bo mam dziwny zwyczaj, że jak coś mi w tv nie pasuje, to tego nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
pali-kotka Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 16:43 Kocham Cię Polsko, widziałam zajawki, kiedyś obejrzałam początek, no ma-sa-kra. W ogóle nie znoszę programów gdzie kisza się we własnym sosie "gwiazdy" telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 19:21 a ja lubię"jaka to melodia" i lubię "Kocham cię Polsko".Oglądałam pierwsze"mam talent" i lubię na oglądać program,który prowadzi Hammond na jakiejś tv.ale zapomniałam na jakiej Nie cierpię:familiady ,tak to leciało,you can dance,tańców na lodzie i na parkiecie(teraz już nie ma)tap madl, Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 19:40 ylunia78 napisała: >lubię na oglądać program,który prowadzi Hammond na jakiejś tv.ale za > pomniałam na jakiej Chyba chodzi Ci o program "Brainiac"też lubię to oglądać najczęściej jest na Discovery. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 20:10 hammond występuje w top gear Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 20:12 lukrecja34 napisała: > hammond występuje w top gear > Też owszem, ale go nie prowadzi sam Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 20:21 sie wie moje chłopy namiętnie to oglądają Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 20:25 Teraz na BBC Knowledge leci nowa 15 seria z kolei i sama też oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 20:13 Od dwóch lat nie mam telewizora Jedyny minus to taki że jak czytam watek an Forum Humorum "Najbardziej wkurzajaca reklama" to nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 20:20 Od dawna mam tak, że jak oglądam coś co ma być na poziomie a zaczynam się wstydzić za uczestników czy też za prowadzących to moje oko drugi raz na to nie spojrzy. I tak odpadły wszelkie teleturnieje, szołłłłyyyyy i moralizatorskie seriale. Jak chcę mieć rozrywkę to albo jakiś dokument, albo totalne dno typu: Moda na Sukces - tam już nie ma co zawstydzać Z dokumentów to odpadają produkcje typu Galerianki, o tej dyskotece na wsi 'czekając na sobotę??' bo to pod publike, żeby zszokować widszów a mnie to odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 20:22 Zapomniałam o Tapp Madel - masakra, po pół odcinka spasowałam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamc Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 21:59 jaka to melodia - brrrrrrrr okropność Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 23:20 A to dziwne, bo Jaka to melodia tyle lat na antenie a tutaj ematki chórem, że okropne i dno totalne....ciekawe dlaczego to jeszcze puszczają..czyzby ktoś listy z petycjami o kolejny sezon niczym jak w przypadku Mody na Sukces, pisał? Odpowiedz Link Zgłoś
joana.com Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 23:40 Wszelkie programy, gdzie, jak ktoś wyżej napisał zgrabnie, gwiazdy kiszą się we własnym sosie, bleeeee Tak więc Jak oni śpiewają, Jak oni tańczą, zwłaszcza na lodzie, obejrzałam jeden odcinek, żenada straszna. Nie mogę patrzeć już na tą Olę Szwed, jest po prostu wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 23:44 "Jaka to melodia" nawet na ten temat wątek założyłam. Sztuczność do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
joana.com Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 23:51 niezwykladziewczyna napisała: > "Jaka to melodia" nawet na ten temat wątek założyłam. Sztuczność do bólu. no weźcie, moja mama jest największą fanką... Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: znienawidzone programy TV 07.02.11, 00:09 Mama chyba ten program bez okularów ogląda, no i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 23:51 "Warto rozmawiać" Pospieszalskiego , no nie cierpię dziada. "Familiada" i złote myśli prowadzącego oraz programy z Ibiszem. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: znienawidzone programy TV 07.02.11, 00:38 " "Jaka to melodia" nawet na ten temat wątek założyłam. Sztuczność do bólu. " brałam udział w tym programie lata temu. Byłam z tzw. "łapanki" bo jeden z uczestników nie dojechał na nagranie A ja towarzyszyłam przyjaciołce, która załapała się do programu właściwą drogą( eliminacje etc). Tak więc stałam ramię w ramię z moją friend, nie znałam ( i nie chciałam znać) odpowiedzi na zadny temat Co pomogło poniekąd mojej F wygrac odcinek i dostać się do finału. Sztuczność, sztuczność. Założyli mi za duże dzinsy i turkusową bluzkę z milionem cekinów OJP OJP CO do wkurzających programów, to nie mam pojęcia co mnie drażni, bo korzystam z programu TV i oglądam tylko wybrane pozycje. natomiast podczas klikania pilotem dostaję wielkiego przyspieszenia w klikaniu jak zaczyna sie lista z kanałami sportowymi Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: znienawidzone programy TV 07.02.11, 01:02 Utwierdziłaś mnie, program do dupy. Wiedziałam, wiedziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu z innej beczki 06.02.11, 23:55 musze przystopować ,co drugi wątek SOWA, niedobrze sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: z innej beczki 07.02.11, 00:21 owszem, niedobrze się robi..... ale nie od ilości wątków, a od tego, jak plastycznie przechodzisz nastrojami z wątku "o ku.., ku..., ku.....................!" w wątek " a takich programów w TV nie lubię"....... albo masz rozdwojenie jaźni, albo...................$#@@#%*&^%#^?<<<*&^%!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: z innej beczki 07.02.11, 00:31 tzn co? mam mieć żałobe jakąś? już sie dzisiaj dosyć wybeczałam... zdarzenie z tatulkiem miało miejsce jakieś 8 godz temu... w tym czasie zdążyłam w miare dojść do siebie... Mam siedzieć i sie zadręczać??? wystarczająco mnie to męczy żebym jeszcze siedziała i sie na tym temacie skupiała ,wole poczytać forum i pogadać o głupotach żeby sie choć na chwile "oderwać"... takie to dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: z innej beczki 07.02.11, 00:40 ...ale jeszcze 3 godziny temu byłaś bardzo "in" w TAMTYM temacie...... nie, to nie jest dziwne, ale świadczy o niezmiernej chwilowości twoich uniesień...... nie wiem, czy za wahania nastrojowe twojego syna należy winić tylko ojca i jego niesłowność..... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: znienawidzone programy TV 06.02.11, 23:55 Nie wiem, nie oglądam. Czasem obejrzę u przyjaciółki i stwierdzam: ee, no, to fajne było A potem i tak nie oglądam, bo na co dzień jestem zafiksowana na swój świat. Inni niech mają swój, co mnie to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: znienawidzone programy TV 07.02.11, 04:16 nie moge patrzec na j.pienkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: znienawidzone programy TV 07.02.11, 08:08 "Mam talent" oglądam niezobowiązująco , czasem można się pośmiać z tekstów Wojewódzkiego.. Wszelkie inne tego typu programu są mi w zasadzie obojętne, bo zupełnie się w nich orientuję. Jeśli chodzi o "nienawiść" (jak to zostało określone w tytule wątku) to chyba tylko program Ibisza w Polsacie, którego nie oglądałam ani kawałeczka, natomiast był tak natrętnie i żenująco reklamowany w milion razy powtarzanych zajawkach, że znienawidziłam go od razu Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Od kiedy doszedłem do wniosku 07.02.11, 08:38 że w polskiej telewizji po prostu nie ma niczego, co by mnie interesowało, a jak już puszczą coś ciekawego z klasyki, to o trzeciej nad ranem. "Misja" TVP sprowadza się do produkowania namolnie uświadamiających telenowel dla skretyniałej części społeczeństwa oraz walki o reklamodawców przez puszczanie w najlepszym czasie antenowym celebrytów na lodzie. Stacjom komercyjnym ciężko zarzucić sprzeniewierzenie misji, ponieważ nigdy się nią nie chwalili, jednak poziom papki serwowany przez nich jest o kilka poziomów niższy niż w większych sieciach zachodnich. Co mnie bardzo smuci, znacznie obniżyły też loty kanały "z ambicjami" takie jak Discovery czy History Channell - walka o widza zmusiła je do sięgnięcia po tematy atrakcyjne dla dołów intelektualnego przekroju społeczeństwa. Chcąc nie chcąc, zostałem k****a hipsterem Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: znienawidzone programy TV 07.02.11, 09:21 Taniec z gwizdami bueeee nie wiem, jak można to oglądać, cała moja rodzina się w to wgapia, były nawet parę razy na widowni.. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: znienawidzone programy TV 07.02.11, 09:24 Ale zobaczcie, tym na pewno będziecie zachwycone! www.wirtualnemedia.pl/artykul/erotyczne-gorace-danie-w-tvn-turbo-foto# Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: znienawidzone programy TV 07.02.11, 09:25 Tańce na lodzie, Złotopolscy i Plebania Odpowiedz Link Zgłoś