Forum Kultura Książki Forum ze Dworum
ZMIEŃ
      przyjaciele

przyjaciele

(7 wyników)
    • Przed świętami Bożego Nowego Roku dostałem tak z 5 e-maili z życzeniami zaczynającymi się od słów "Drogi przyjacielu...". W jednym z nich policzyłem ilość adresatów w rubryce "Do:" - było ich 127, ja byłem 128 (spokojnie, nie liczyłem na palcach). Życie, w którym zawarło się 128 przyjaźni jest wspaniałe, spełnione :) Średnio około dwóch przyjaźni na rok aktywnego życia.
    • "Moje" cytaty o przyjaźni. [b]Przyjaciel jest tą osobą, którą przyjemnie jest ci zobaczyć w drzwiach, kiedy całą twarz masz w pryszczach, straszny katar i gorączkę. Możesz mówić: "Lepiej nie wchodź", ale masz nadzieję, że powie: "Nonsens. Wracaj do łóżka. Nastawię wodę na herbatę".[/b] [b][i]Pam Brown[/i][/b] [b]Przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: "Jestem w więzieniu w Meksyku". A on odpowiada: "Nie przejmuj się. Zaraz tam będę".[...
    • we własnym kraju - [b]Opozycja oskarża Saakaszwilego gwałcenie zasad demokracji[/b]. Obarcza go też odpowiedzialnością za uwikłanie kraju w przegrany konflikt zbrojny z Rosją latem ub. r., w rezultacie którego Gruzja utraciła kontrolę nad dwoma separatystycznymi regionami - Osetią Południową i Abchazją. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6654325,Gruzja__Demonstranci_zablokowali_dworzec_kolejowy.html img.interia.pl/wiadomosci/nimg/l/w/Ostrzelano_prezydencki_2975858.jpg
    • Wracaj do nas w trymiga! ;) To dla Ciebie > www.youtube.com/watch?v=QShSmpI0r9k :))) :p
    • załóżmy, że "Prawdziwi Polacy" jednak dorwali Bartoszewskiego. Pewnie by go nie zabili własnoręcznie, ale można dostać zawału serca na sam widok Prawdziwego Polaka. Czy inni "PP" tak samo opłakiwaliby śmierć Bartoszewskiego jak opłakiwali śmierć Bronisława Geremka? Życzę Bartoszewskiemu 120 lat. Z pobudek egoistycznych. Nie wytrzymam tej skrywanej radość Prawdziwych Polaków po śmierci Bartoszewskiego. I jak kóryś PP po jego śmierci załozy wątek na fK "Szkoda mi Niemców. Stracili sw...
    • Jest w stanie rozpoznać 70-80% (sorry, pogubiłam się w rachunkach, więc procent na oko) Ekipy grającej , wszystkim z rozpoznanych przyporządkować zespoły, w których państwo grali w swoim życiu (często łącznie z nazwiskami menadżerów), a o przynajmniej połowie (z rozpoznanych) opowiedzieć jakieś anegdoty albocuś. Jeżu! Ja tu tylko 4-5 namierzyłam. Z biografią muzyczną 'na ucho'. PS. Dla Przyjaciół Joe'go też wielkie szapo ba! Że się nie rąbnęli bez widocznego dyrygenta przy taki...
    • Taki osobisty, na całe życie, wróg. Mniej ważny , niż przyjaciel?? Dla mnie równie cenny:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się