przyjaciele

(25 wyników)
  • Nie będzie ,,Przyjaciół" na TVN 7 o 19.40? Teraz jest tam jakiś inny serial
  • Czy ktos kupuje przyjaciół w gazecie. bo mnie 2 i 3 seria nie chodzi na dvd, niewiem czy mam felerne egzemplarze czy co bo na komputerze chodza.uwielbiam ten serial.pozdrawiam
  • Od września Kasia i Tomek oraz Przyjaciele (kolejne serie ponoć) będą w TVN Siedem, codziennie wieczorem. Fajnie.
  • Ot co, od 26 lutego, najpierw Friends, a w Marcu Joey.
  • Jak dla mnie zdecydowanie Chandler, a później długo, długo nikt. Ten sarkazm, poczucie humoru, sympatyczna na swój sposób złośliwość, pozytywne zakręcenie. No i talent komediowy Matthew Perry'ego. Ideał faceta.:)
  • Leca sobie na tvn7, ogladam juz po raz ktorys z kolei i mam takie przemyslenia. Nie uwazacie, ze watek Joeya i Rachel jest wydumany, ciagniety na sile i taki jakis nieprawdopodobny? Aktorzy nie umieja grac zakochanych w sobie, uwazam, ze to powazna wtopa scenarzystow. Kiedys lubilam Fibi, ale teraz odnosze wraZenie, ze jej zarty czasami sa az do przesady prostackie. Najlepsi to Chandler, Monica i Ross.
  • TVN pokazuje Przyjaciół od sezonu pierwszego, dziwnie się ogląda "młodzież", dziwne ubiory, dziwne fryzury. Sam pierwwszy sezon uważam za słaby i aż dziwne że nikt nie zrezygnował z kręcenie nastepnych. Na szczęscie bo jestem wielkim fanem serialu. Przez 10 sezonów przewineło sie wiele wątków i historii np Ross i Rachel (zejścia i przerwy), ciąża Phoebe, ciąża Rachel, romanse Moniki, śluby Rossa, kariera Joeya. Który wam najbardzie się podobał - ja osobiście stawiam na historię ...
  • Już jutro o 19:40 w TVN Siedem. Jak ktoś nie oglądał jego pierwszej części dziś, to powtórka jutro o 16:35. Szkoda, że to koniec... fenomenalny serial. A od 22 marca "Joey", nie tak zabawny, ale obejrzeć można...
  • Dlaczego TVN7 nie puszcza kolejnej serii? Ja chce "Przyjaciol"!!!!!!!!1
  • Jaki jest wasz ulubiony odcinek z "Przyjaciół"?
  • przepraszam, ale czy ta radosna gromadka zdaje sobie sprawę, ile pracy, umiejętności oraz pieniędzy wymaga zaprojektowanie, przetestowanie odpalenie takiej strony? zatrudnią armię informatyków? czy też wszystkim zajmie się Kinga pomiędzy karmieniami?
  • dzis ostatni odcinek a od jutra w ich miejsce "dwóch i pół". czy ktos wie czy TVN7 kupił ostatnia serię? Kiedy będzie puszczana?
  • Tak fatalne, że kilka odcinków temu wg tłumacza Rachel i Monica calowały się z Chandlerem i Joey'em, podczas gdy tak naprawdę całowały się przez chwilę ze sobą (scenka nie pokazana i tłumacz się pogubił...) Nawet gdy Joe się komuś chawili że "Monica and Rachel were making out together" to jest to przetłumaczone jako "M i R całowały się z nami"!!! W każdym odcinku są przynajmniej dwa, trzy gagi totalnie położone właśnie przez tłumacza! Nie oczekuję tłumacznia równie kreatywnego ...
  • Nigdy nie oglądałam "Przyjaciół" a wiem że mają swoich fanów. Chcę kupic ten serial w Merlinie (zależy mi na czymś lekkim do ogladania w oryginale). Poradzcie od której serii zacząc. Merlin ma też oferte z 'The best of' gdzie niestety jest tylko 5 odcinków na płycie podobno najlepszych. Czy warto to kupic czy lepiej od razu całą serię?
  • Od marca w TVN 7 od pierwszej serii!
  • Witam. Pisze prace mgr z "Friends" i potrzebuje info na temat tego do kogo mam sie zrocic i gdzie pisac zeby uzyskac przetlumaczone juz odcinki lecace w TVN7. Potzebne sa mi rozne wersje, a widze ze krytykujecie tlumaczenie dla TVN7, wiec dla mnie nawet i lepiej. Bede miala co porownywac. Jesli ktos mialby jakiekolwiek odcinki z lektorem prosze pisac goorja@wp.pl Bede bardzo wdzieczna.
  • jak sie nazywał serial na polsacie amerykański jakieś 10 lat temu , o wydawcy który zaliczał panienki miał przyjaciela murzyna był rozwiedziony z żoną z którą miał syna i utrzymywali kontakt i miał taką złośliwą sekretarke i szefa.
  • Dlaczego tego serialu nie pokazuje żadna polska stacja ? Owszem, szedł kiedyś na "Canal+" przez jakiś czas na paśmie odkodowanym, ale chyba 3 ostatnie serie przez ostanie dwa lata emitowali już na paśmie kodowanym. Chyba półtora roku temu serial na chwilę zaczęła pokazywać stacja "Polsat". Oczywiście jakieś bardzo stare odcinki, po czym zupełnie serial przepadł. Czy ktoś wie kiedy i czy w ogóle jakaś polska stacja pokaże ten serial trochę dłużej niż przez parę miesięcy ? Kiedyś s...
  • Serial Klan zdarza mi sie ogladac dla beki zeby sie posmiac z nieudolnosci tych ludzi ktorzy tam graja ale ostatnio co mnie zaciekawilo to te dialogi miedzy przyjaciolmi niby w tym serialu nawet.One sa jakby z innej epoki.Wyjete z 18 wieku kiedy panny chodzily pod parasolami i panowie w garniturach z cylindrem a mowienie do kogos po imieniu bylo obraza.Obserwuje szczegolnie doktora Lubicza.Czy on ma jakiegos przyjaciela do ktorego zwraca sie per TY procz jąkały Koziello? To samo tyczy sie teg...
  • Która z wymienionych poniżej kobiet nie była żoną Rossa? Emily Phoebe Rachel Carroll Będę wdzięczna za pomoc, a info potrzebne do konkursu :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się