Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      przyjazny

przyjazny

(9 wyników)
    • znacie?polecacie?wpisujcie adresy.
    • Jako rozwiniecie watku wiecznej gosi proponuje stworzenie listy miejsc przyjaznych kobietom w ciazy i z dziecmi czyli gdzie mozna bez kolejki. Auchan Modlinska Mniej wiecej w polowie kas znajduje sie jedna z napisem (i rysunkiem): dla kobiet w ciazy i niepelnosprawnych. Niezla klasyfikacja! Niemniej jednak dziala, pomimo niecheci (zwiekszajacej sie gwaltownie w okresie przedswiatecznym) i czasami obruszajac sie kolejkowicze przepuszczaja ciezarowke. Niestety ulatwienie to nie do...
    • Witam wszystkich, chciałabym podzielić się jedna refleksją. Wczoraj wybrałam się do muzeum techniki wojskowej z dwojgiem dzieci (jedno 3 lata, drugie 6,5 miesiąca). Niestety nie dane mi było zwiedzić sal wystawowych bo Pani pilnująca kategorycznie zakazała wstępu z wózkiem (co definitywnie uniemożliwiło starszamu bąblowi pokazanie eksponatów ). W związku z tym wydarzeniem naszła mnie taka myśl, że chyba coś jest nie tak skoro matka z dzieckiem w wózku nie może gdzieś wejść. Druga refleksja...
    • Witam!
    • Dziewczyny jednak muszę jechać z mała do szpitala, wymioty nie ustają i biegunka tez, dziecko może sie odwodnić. pewnie nas zatrzymaja na kilka dni Powiedzcie do którego szpital najlepiej jechać w Warszawie, Byłyśmy na niekłańskiej w styczniu i warunki fatalne. chodzi mi o wc dla mnie- w ww szpitalu jest jeden na oddział, boję sie ze złapię od małej rota i będzie cyrk. Pomóżcie, działdowska czy inny szpital?
    • Witam, które słodycze można uznać za przyjazne dziecku? Wiem, ze powinno się je ograniczać, ale trudno tak po prostu nie dawać. Jakie dajecie dzieciom słodycze? tak sobie myśle, ze najzdrowsze pewnie są te, co się rozpuszczają, czyli przykładowo czekolada mleczna, cukierki rozpuszczalne elsy, lody... Jakie macie zdanie na ten temat?
    • Czy można podczas brania antybiotyku podawać go 2x dziennie? Na ulotce pisze , że raz dziennie ,ale nie ma nic o tym jak stosować podczas brania antybiotyku. pozdrawiam
    • Czy wreszcie jakiś koncern farmaceutyczny wypuścił produkt, którego podawanie 2-letniemu dziecku nie oznacza GEHENNY - płaczu, wrzasków, zaciskania ząbków, plucia, wymiotów, kopania. Dlaczego antybiotyki, które znam mają postać granulatu / białej, ohydnej zawiesiny nie rozpuszczalnej w niczym i o wyrazistym smaku (który koncerny próbują nieudolnie maskować cukrem (?)??! Dlaczego pediatra nie może przepisać czopków albo zastrzyków zamiast tego syfu bo whłanianie przez żołądek j...
    • Proszę o opinię na temat warszawskich basenów, jak sprawują się wasze pociechy, i czy opiekunowie są wykwalifikowani. Oliwia ma 14 miesięcy. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się