przyjazny

(13 wyniki)
  • czy możecie wyrazić na forum opinię na powyższy temat?bardzo proszę,gdyż mamy duży problem z wyborem
  • Czy na śląskim rynku są jeszcze firmy, które na 50+ patrzą przychylnym okiem, nie utrudniają im dostępu do szkoleń, awansów, nie wyganiają na emeryturę? Jeśli tak, zachęcamy do wzięcia udziału w Konkursie Aktywni 50+. Zgłoszenia mogą nadsyłać same firmy lub w ich imieniu - pracownicy i kontrahenci. Szczegóły i formularze na . W konkursie mogą także wystartować osoby aktywne zawodowo po 50 roku życia (pracownicy lub przedsiębiorcy). Nagrody czekają :) Zapraszamy!! Tel. 032 ...
  • Nie mam już siły do tych flegmatycznych pań. Robią wszystko od niechcenia,ostatnio aby wysłać paczkę czekałam ponad godzinkę.A byłam 3 w kolejce. Macie jakieś doświadczenia z naszą pocztą??
  • Cytuję fragment z protokołu z posiedzenia Rady Stare Tarnowice ... co o tym myślicie ? Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić ... hmmmm ... a resztę ulicy - od ronda do Morcinka obudujemy pleksiglasem ::::)))) Można gdzieś zobaczyć ten projekt? Poza tym chyba nie tylko dzieci przechodzą przez Litewską, prawda? Więc proponuję rónież naszą "dwupasmówkę" JPII zabudować tunelem ::)) Tam też są wyścigi. Trzeba lepić MANDATY, i to bez żadnej taryfy ulgowej. I tym co nie przestrzega...
  • Szukam netu na OHIO, bo musze zmienić dostawce. Protonet znalazłem. Polecacie? Jeśli nie to co innego? Dobrze by było do 60zł 2mbit, choć to mało prawdopodobne:) Może być lojal na 2 albo nawet 3 lata. Byle bezawaryjnie. Czekam na koszty + namiary.
  • Na osiedlu przyjaźń, przy ogródkach działkowych obok szkoły podst. nr 8 (teraz gimnazjum) rozpoczeła się budowa 20 domków w zabudowie szeregowej. Może ktoś wie gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej na temat możliwości zakupu takiego domku?
  • Co sądzicie o nowej Agencji PKO w pawilonie "Społem" na osiedlu Przyjażń? Czy usprawni ona obsługę klientów na osiedlu? Bo w Oddziale na Litewskiej jest masakra !!!
  • Czytalem ostatnio w gwarku, ze przebudowane zostanie skrzyrzowanie Wyszysnskiego, Jana Pawla II, Litewskiej i Skrzypczyka na rondo! Chyba kogos popiescilo! Fakt, ze cos z tym trzeba zrobic, ale rondo??? No nie wiem, co to z tego wyniknie. Roboty juz trwaja, narazie wymieniaja krawezniki na Wyszynskiego i dwupasmowce. W kwietniu ma byc rondo gotowe... brrrrrrrrr.....
  • zastanawialiscie sie kiedys w jakim stopniu TG sa "przyjazne" dla takich osob? czy czlowiek poruszajacy sie na wozku jest w stanie zalatwic cokolwiek w naszych urzedach? np. w ratuszu, UM na sienkiewicza, zus, itp? chyba nie za bardzo ... inny problem to komunikacja - zdarzylo mi sie dwa razy pomoc wejsc do autobusu osobie na wozku inwalidzkim, udajacej sie do gcr-u, oczywiscie autobus (linia 1) - stary jelcz czy ikarus; nie wiem czy az tak skomplikowana sprawa dla "mozgow" z pkm-u jest ...
  • dlaczego jest tak, że na przyjaźni nie odgarnia się piasku z chodników?? a jeśli już to wtedy gdy piasek jest juz udeptany? zawsze idąc rano na przystanek musze brnąć w piasku dopuki dojede do bloków przy Janasa, gdzie zawsze wczesnym rankiem jest pięknie odgarnięte na całej szerokości chodnika! jak to jest ze gdzieś jest a gdzieś nie jest odgarnięte?? osochozi?? Jest to jeden z tzw. debilnych topików
  • oto co czytamy na stronie UM TG: "Tarnowskie Góry są jednym z 3 miast powiatowych na śląsku oraz jednym z 18 miast w Polsce zaliczanych do klasy A pod względem atrakcyjności inwestycyjnej (dane Instytutu Badań nad Gospodarką Rynkową w Warszawie)." no cos pieknego!! mimo wszystko jakos nie przeklada sie to na rzeczywistosc.... moze oferty inwestycyjne nie maja solidnego poparcia w bialych kopertach. moze jest za duzo chetnych do dorobienia przy okazji. moze po prostu TG nie sa w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się