psychika

(4 wyniki)
  • nie mogę się od tego uwolnic...ciagle wydaje mi sie,ze jak udzie na mnie patrza to za chwile jak ich mine zaczna mnie krytykowac....dzis rano szlam na egzamin...przechodzilam kolo 2 menelow,starych facetow....i uslyszalam "ojejej" i gapili sie namnie.Tak naprawde nie wiem o co im chodzilo ae jestem przekonana,ze ...pomysleli sobie...ale grubas!!Ku.. co jest z moja golowa...niby zaczynam zycie na nowo a ciagle mysle o swoim wygadzie...nie chce tego ciala,nienawidze go :(
  • Znów się chyba zaczyna...Już było dobrze,już próbowałam pozbyć się maniakalnego myślenia o jedzeniu,o tym, że ktoś mnie kontroluje.Ta cholerna anoreksja znów mnie dopada...Wystarczy, że ktoś zwroci mi uwagę,przypieprzy sie, ze paskudnie wyglądam a moja psychika od razu reaguje i albo obrzeram sie zeby zrobic wszystkim na zlosci sama sie zle czuc albo wyrzucam jedzenie...Kiedy dojde do normalnosci...Juz nic nie pomaga
  • minął rok. nie wiem jak długo to jeszcze potrwa.ja tylko udaję że żyję. muszę wszystkich okłamywać,ci,którzy wiedzą o chorobie,wyrządzali mi krzywdę,często bezwiednie. bulimia.
  • ...chciałabym nie myśleć jedząc np. ziemniaki ze mi sie one odłożą ze znów przytyje...:( jejku wiem ze to jest głupie durne itd...:( ale ja sie boje...jak wagi przy mnie nie ma to robie taką afere i panikuje...waze sie kilka razy dziennie...i mam satysfakcje...ale nie lubie tych dwóch poteżnych cyfer które widze na wadze...nie cierpie...za dużo...o wiele za dużo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się