radio

(36 wyników)
  • Nie słyszę jej od jakiegoś czasu. Nie wiecie co się stało ? Słyszę teraz profesora Kraka (ukończona szkoła podstawowa) i redaktora Budnego (kolejna megapomyłka tej stacji). To już nie wiem czy pani Ewa nie była lepsza...
  • Wyniki wyborów pokazały jak się nie opłaca postępowac. Nie jestem i nie bylem zwolennikiem Prawicy Razem i pana Chojniaka ale kiedy slyszalem to co w radiu wygaduje pani Beata Stachaczyk, jej maz, czy Jarek Krak (z tego co wiem to chlopak po szkole podstawowej !) zaglosowalem na Chojniaka. Lubilem kiedy to radio. Sluchalem od rana, ale od paru miesiecy to juz nie jest radio dla ludzi. To radio dla grupki nienawidzacych innych. I to radio wylansowalo kogos takiego jak Katarzyna Gletkier, ktora...
  • Nowa "dziennikarka" radia Strefa powala na kolana i nie ma się co dziwić. Opowiada takie historie w swoim programie, że największe ponuraki padają na kolana :))) Ja słyszałem jak swoim słodkim głosikiem mówiła o tym jak znalazła węża w klozecie i widziała największego szczura na świecie ! I do tego dodaje śmiech. Dowcip na poziomie wyszukanym. Nie wiem skąd radio ją wzięło... Sam słyszałem jak pani w sklepie przełączyła stację po kolejnym takim dowcipie. Do tej pory byłem umiarko...
  • Często słucham innych stacji lokalnych, krajowych. Słyszę w nich piekne utwory z lat 90 i to co obecnie jest kultowe. jest to muzyka dobrze poukładana i miło ją się słucha. W naszym radiu brakuje czegoś lub kogoś do układania muzyki na dzień. Mam wrażenie ze muzyka + miasto = delikatna starość. Czemu to radio niemoże normalnie żyć ?? Może niech posłuchają sobie radia Fama, Zet, Rmf u, Eski.. w zasadzie obojętnie jakiego..i może wtedy zauważą ze sie różnią od tych stacji. prosze ...
  • Witam! Gdzie w Piotrkowie można tanio odkodować radio samochodowe? Pozdrawiam!
  • Miało być znakomicie, rewelacja, super muzyka, super nagrody - tak mówiono w Strefie fm od kilku tygodni. A co jest ? Posłuchałem i piszę. Rano jak zwykle M. Cecot, który poziomem przewyższa pozostałych o kilka długości, pisze jakieś felietony, nawet niezłe , cośtam,, cośtam, widać że stara się, ale ... rewelacji nie ma. Potem nadchodzi program Słońcem opętani który na początku prowadzi duet Cecot - Wojtysiak. Jest głośno, gadają, śmiechu od chacha, nie zawsze wiadomo z czego, no a...
  • Dziś przed godziną 15tą zakończyła się w Radio Piotrków (Strefa FM)audycja z udziałem p.Mariana Błaszczyńskiego oraz pożal się Boże pani dziennikarki. Nie słucham naszego prowincjonalnego radia od kilku miesięcy; niestety dzisiaj musiałem to zrobić będąc w jednym ze sklepów. Mogłem, owszem wyjść ze sklepu, lecz zainteresowała mnie bezczelność PSEUDO dziennikarki,przerywanie wypowiedzi,zacietrzewienie,zawziętość-ciekaw byłem jak długo tak wytrzyma i jak długo będzie wręcz agresywna. Wytrwała,a...
  • p. m. cecotka jest super star tej stacji. tak swoja droga to mysle dlaczego nie pracuje w jakiejs wiekszej stacji radiowej. moim zdaniem nadaje sie bezapelacyjnie do samego konca. co pan na to, p. marcinie? czyzby sprawy poza zawodowe (razem czy osobno?)?
  • Ponad rok po zmianie nazwy z Radia Piotrków na Radio Strefa FM rozgłośnia częściowo powraca do dawnej nazwy – nowa to Radio Strefa FM Piotrków. Do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji trafił już wniosek o modyfikację nazwy stacji. Rok temu prezes stacji zmianę nazwy tłumaczył chęcią pokazania, że rozgłośnia zajmuje się całym regionem, a nie tylko miastem. – W badaniach wyszło, że słuchacze uważają, że istnieją dwie stacje: Piotrków i Strefa. Chcemy zaakcentować, że jesteśmy ...
  • firma prywatna, jaka jest radio piotrkow utozsamia sie (czesto to stwierdzaja na antenie) z miastem, zyciem i problemami jego mieszkancow. skoro ma byc tak jak mowia (np "my i tylko my - radio piotrkow - gramy dla ciebie ..." czy cos w tym guscie), to powinni to wydaje mi sie realizowac. mam jednak wrazenie poparte jednak dzisiejszym przykladem za tak nie jest. chodzi byc moze o sprawe blacha, jak wielu by zapewne stwierdzilo, a mianowicie o dzisiejszy mecz pilki noznaj piotrcovia...
  • Pogłoski jakie do mnie dotarły są dziwne: poodobno czołowa postać radia z Piotrkowa, Marcin Cecotka został w trybie natychmiastowym zwolniony z pracy. Powodem miała być rozmowa na antenie, ale szczegółów nie znam. To smutna informacja, bo był to jedyny prezenter którego można było tam posłuchać, a i warsztat dziennikarski miał najwyższy... Szkoda, ale ce ' la vie.
  • Słuchając naszego radia i ogladając naszą miejską telewizję nie mogę oprzeć się wrażeniu, że tu i tu pracuje ta sama osoba. Chodzi o kobietę z takim ptasim słodkim głosem. Poziom jej wypowiedzi jest taki sam, barwa głosu też. Czy mam rację?
  • Tu można wpisywać wpadki naszych "dziennikarzy". Z moich obserwacji wynika, że mistrzynią jest pani Beata Stachaczyk (błąd za błędem jeśli chodzi o składnię, poprawność językową w każdej audycji). Niezły jest nowy nabytek "Dziennika". Do mistrzyni zbliża się profesor Jarek Krak (ukończona szkoła podstawowa, prowadzi letnią audycję w radiu). Przykłady ? Mnóstwo. Wystarczy włączyć radio. Poza tym u pani Beaty słychać niczym niezmąconą nienawiść do prezydenta i kompletny brak obiek...
  • Co sądzicie o takim radyjku jak Radio Ławeczka www.laweczka.net/. Kiedyś to radyjko miało zaistnieć jako radio internetowe Piotrkowskie
  • Możecie powiedzieć żebym nie słuchał skoro mam jakieś ale... Ale lubię, bo rano ten młody chłopiec fajnie gada potem maglują, ale potem... Już kiedyś pisałem i pytałem - kto wpadł na pomysł żeby ta kobicinka z piskliwym głosem mówiła do słuchaczy ? Przecież to się nadaje do Śmiechu warte... jakie teksty o czym ta Ewunia mówi i jak słodko. Nie da się słuchać. Pomijam że radio zatrudnia gościa po szkole podst. który robi reportaże, bo może nie ma ludzi. I to że pani Katarzyna B. nie umie...
  • bo to taka horągiew trybunalska...
  • Zmarnowali okazję aby cicho siedzieć. Mam na myśli Radjo Piotrków. Okazję aby cicho siedzieć zmarnowali bodaj w roku 1993, kiedy to rozkrencali tę swojom szczekaczkę, która nigdy nie wyszła poza opłotki szkolnego radjowęzła. Radjo - koń by się uśmiał!
  • dzis sluchalem audycji (wyjatkowo, bo leze chory w lozeczku w domu) z matusewiczem i reasumujac: 1. na poczatku marca powstanie oficjalnie w piotrkowie na ok 20ha (dla porownania w radomsku jest 200) podstrefa lodzkiej strefy ekonomicznej - 11ha w karze i reszta w sigmatex'ie, na zelaznej i glinianej. 2. jest juz dwoch potencjalnych inwestorow do tejze strefy (nie chcial zdradzic ich nazw, ale nalezy wniosowac ze cos zwiazanego ze szklem) 3. na skrzyzowaniu nowej obwodnicy i ulicy ...
  • Dzisiaj głosując w lokalu wyborczym na ulicy Leonarda usłyszałem ,że było włączone Radio Maryja . Czy w innych lokalach wyborczych zauważyliście też podobno sytuacje a może tego juz nikt nie zauważa bo jest to normalne ? Przewodniczacy jak zwróciłem na to uwagę to był zdziwiony i nie wiedział o co mi chodzi. Radio zostało wyłączone . Głosowałem ok. 17 - ciekawe od której radio było włączone może cały dzień a może po moim wyjściu właczyli je ponownie ?
  • Chodzą ploty, że właśnie zrezygnował kandydat na prezydenta pan Grzegorz Lorek. Może wiecie, jakimi metodami faceta załatwili?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się