radio

(97 wyników)
  • Lubie sluchac radia. Radio Tok to moje ulubione. Ciekawe programy, wysokiej klasy ludzie.Do pasji jednak mnie doprowadza: moderator zadaje ciekawe pytanie, a gdy gosc wciagnie powietrze by na nie odpowiedziec,moderator zaczyna sie wymadrzac i sam na nie odpowiadac. Ludzie!!! po to sa goscie w radiu by prezentowac SWOJE poglady.Moderatora poglady, jakkolwiej wspaniale i najmadrzejsze na swiecie w tym kontekscie nie maja znaczenia. Zdarza sie czesto ze kilku gosci przekrzykuje sie...
  • Zapraszanie tego prymitywnego babola i małego zakompleksionego nienawistnika z kancelarii nierobów i ich zachowanie obrażają inteligencję słuchaczy i są najlepszą metodą do realizacji zaleceń prezesiunia pis tj.likwidacji radia zet poprzez odejście słuchaczy.Pani Moniko proszę pogonić te kreatury ze swojej audycji.
  • szkoda, zniszczyli Biskę. a ten pomysł z Polskim Radiem Euro... transmisje sportowe, a przy okazji trochę edukacji, trochę publicystyki i muzyka dla młodzieży z domieszką rocka... a gdzie jest jakiś punkt wspólny? jak wygląda słuchacz, który lubi to wszystko? czy ma 20 lat czy może 60? a może po prostu będzie to radio dla każdego (czyli dla nikogo)? czyj rozum w ogóle mógł stworzyć taki pomysł? chyba tylko prawicowy.
  • Eurozet to piekna nazwa jakis mozgowiec dlugo myslal - pierwsze skojarzenie to klozet. Gratuluje.
  • Po tym swoistym "liftingu" stron z forami nie moge znalezc fora, ktore mnie interesuje.
  • Pazernosc koncernow muzycznych nie zna granic....
  • Co tu się dzieje ?
  • ostatnio bardzo często czytam, że Jarosław Kaczyński w radio Maryja powiedział.Albo minister sprawiedliwości wczoraj w radio Maryja....Lub minister Waserman w telewizji Trwam itd itp. I nie wiem o co chodzi, o jakie radio Maryja.Na jakich częstotliwościach nadają i co? Czyżbyśmy mieli jakies nowe radio i telewizję publiczną. Bo do tej pory osoby najwazniejsze w państwie w sprawach waznych dla państwa zabierały głos w telewizji i stacjach publicznych. Może mnie ktos oświeci o co w ...
  • Wszyscy - byle nie ciaprata Eska... :-)
  • precz z samoobroną, ludzie ignorujcie dr Idiotę tj.Andrzejka L. (Lesser)
  • W trzecim kanale radia rządowego pani redaktor Michniewicz w dzisiejszym salonie politycznym raczyła się wyrazić, że zwolennik kary śmierci jest gorszym człowiekiem: www.polskieradio.pl/trojka/sniadanie/?id=15936 (około 46 minuty nagrania) A mi się wydaje pani redaktor Michniewicz, że wszystkich postępaków powinno się wyrzucić z PR na zbity pysk, a samą instytucję wysadzić i zaorać. Może sobie pani swoje barbarzyńskie poglądy propagować za własne a nie ukradzione mi pieniądze.
  • Jeżeli radio katolickie ma służyć jako medium dla największych łgarzy i kanalii 4 RP,przy akceptacji hierarchów,to pozostaje chyba tylko zmienić wyznanie.Takiego steku kłamstw,zakłamania ,insynuacji i obłudy nie słyszałem nawet w poprzednich wystąpieniach tego pana,któremu uczciwy człowiek nie poda ręki.Po nim wystąpiła następna gwiazda tego radia-Michalkiewicz.By nie obrażać Boga i ludzi pozostawiam bez komentarza.Mam nadzieję ,że tzw. zakonnicy poniosą karę za zło wyrządzone lu...
  • Bo dzis radia maryja sluchalem i tradycyjnie ostrzegają przed programem tvn na temat rm.Nie wiem czy program uszedl mojej uwadze, czy faceci w sukienkach tradycyjnie krytykują cos,czego nie widzieli Czekam na wieści.
  • miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,5630551,CBOS__Radia_Maryja_slucha_8_proc__Polakow.html -dużo to czy mało?? a kiedyś było to 6-7% więc chyba rodzina radia Maryja się nie kurczy wbrew temu co się powszechnie głosi.. może to pokolenie naszych rodziców zmoherowiało?
  • na co macie ochote, czego byscie posluchali? co lubicie a co was wkurza? moze macie jakis ciekawy pomysl? // a na koncu (jesli mozna) kategoria wiekowa ;] np: student
  • Niech sie od chlopaka odp... Faktycznie przestepca! Jak widac w Polsce obowiazuje wolnosc slowa i jego kolportazu - nie ma co!
  • 5 lat? a nie 10? dlaczego nie uwzglednia się czasu bytności pod szyldem inforadia? przeciez to są w większosci ci sami ludzie! 10 lat indoktrynowania i ogłupiania miastowych.. mam nadzieje ze niebawem to się skończy.
  • co chcielibyście usłyszeć w waszych ulubionych stacjach w sylwestra?
  • ---------------------------------- 01.11. - 19.35 "Na początku chrześcijanie nie oddawali czci żadnym istotom, ani ludziom, ani aniołom. Jedynie oddawali cześć Bogu w Trójcy jedynemu." (katecheza dla dzieci) (chyba sklerotyki zapomniały, kiedy ustalono dogmat o Trójcy) ---------------------------------- 29. 10 - 19.25 "jakiś prymitywny typ, taki spod znaku SLD" (samiec) ---------- ------------------------ 25. 10 - 14.25 z katolickiej piosenki dla dzieci: "Nie Bolek i nie Lol...
  • Witaj Marku z powrotem... Tęskniliśmy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się