radio

(26 wyników)
  • to muszę opłacać abonament rtv???
  • w radio(9)

są takie fragmenta w radio, niekoniecznie z rozrywkowych audycji, że powalają na kolana.. dziś np: tradycyjna pointa po Panu Sułku i Pani Elizie brzmiała następująco: "gajowy Marucha nikogo nie słucha, kupił se czekoladę i poszedł na naradę" o mało co nie wjechałam w tramwaj...
  • Ja słucham www.radio94.pl/ Tak dla poprawienia humru ... Kierowcy mleczarek są twardi jak skała !
  • ktoś takowy posiada ?
  • jak zobaczycie ta strone to padniecie jak niektorzy sa opetani www.radiomaryja.cba.pl
  • glupi ja(10)

cholera sprzedalem auto, ale nim to uczynilem to wyjalem radio, w ktorym jest moja ulubiona plyta, do ktorej sie dostac teraz nie moge. tam do diaska!!!
  • Sluchacz pyta - Droga redakcjo, czy w Szwajcarii mozna zbudowac socjalizm? Redakcja odpowiada: oczywiscie, ze mozna, tylko po co?
  • hały w postaci najbardziej dennych rozgłośni radiowych takich jak: rmf, rmf maxxx, radio wanda, radio alfa, eska, zet, wawa i im podobny kociokwik. Zmuszony byłem ostatnio jechać kilkoma takimi pojazdami i myślałem, że skonam. Na domiar złego, pasażrowie tych busów gustują w prasie typu: fakt, superexpres, tina, życie na gorąco i świat seriali. Kim my jesteśmy Polacy?
  • Ja wprost nie nawidzę, nie mogę słuchać i działa mi na nerwy melodyjka radia Tok FM.! Ostatnimi czasy nieco denerwuej mnie także Program 3 Pl Radia z tym swoim "Ti-ti! Ti, ti, ti, ti, ti, ti!"
  • Pamiętacie urban legend o tym gdzie mąż kochał się ze swoją żoną? Podobno to miało być u Weissa a może w innym polskim radiu... www.maxior.pl/?p=index&id=21683&8
  • Rihanna ,,Umberella" Mika ,, Relax! Take its easy" ta pisenka Nelly Furtado puszczany po raz milionowy ,,Exploision" KAlwi&Remi w eska rock, codziennie te same piosenki, kilka razy dziennie, puszczane od 4 miesięcy i mój ulubieniec Alex f Crazy Frog jakich piosenek nie możecie już słuchać?
  • powinni otrzymać jakieś dofinansowanie na zakup beretów Mudlmy siem
  • chcąc nie chcąc uszczęśliwiono mnie nowym telefonem. Dziwak jestem bo telefon dla mnie to urządzenie upiorne. mam abonament za 15 zeta, mało przez tel rozmawiam . to ustrojstwo ma tyle funkcji a zadna mi praktycznie niepotrzebna. znajomi się wkrw bo nie noszę tej smyczy ze sobą a ja po prostu go nie lubie i tyle. W nowym mam nawet kalkulator kredytowy !!!!! HELP!!!!! bankiery już nawet z nokii atakujo. No czasem się to ustrojtwo przydaje ale to taki darmozjad trochę. Ciągnie prąda, ab...
  • Znalazłem w necie zaje... nagranie. Wystarczy wejść na wrzutę i wpisać "toster do kawy" Polecam sczególnie drugi odcinek. Najlepsza jest końcówka. Mnie już brzuch boli ze śmiechu... Podaję link: radiosavio.wrzuta.pl/audio/jCjYxzKAvg/radio_maryja._toster_do_kawy_2 Jak macie coś fajnego, podajcie linki. Pozdro!
  • Fajny wierszyk z Joe Monstera I. Gdy moherowy wkładam berecik, Zaraz mi jaśniej słoneczko świeci. Od razu troska i kłopot znika I wszędzie widzę Ojca Rydzyka. II. Wczoraj kupiłem kolejny beret Taki konkretny - już bez usterek. Choć te poprzednie miały swe wdzięki To brakowało im wciąż "antenki". III. Teraz odbieram fale radiowe, Naszpikowaną mam ciągle głowę Wiadomościami z Radia Maryja I tak mi życie spokojnie mija. IV. I choć brakuje mi kasy do 1-go, Choć w domu głod...
  • Długo zastanawiałem się,gdzie umieścić tę informację.Postanowiłem na humorum forum.Otoż wczoraj w godzinach wieczornych na antenie radia maryja jeden z "ekspertów" ogłosił, że :"krosty na twarzy Juszczenki spowodowane konsumpcją żywności modyfikowanej genetycznie." HAHAHAHA viva ekspert a może to prawda ?? sam nie wiem
  • Pupa Dody mnie nie rusza Nie oglądałem ostatnio Małysza Nie chlałem w sobotni wieczór Na widok Jacykowa rzygać mi się chce Justyny Kowalczyk nie widziałem Na czacie nie siedziałem Klasę naszą skasowałem Nie rusza mnie cały ten chłam Wykluczyłem się ze społeczeństwa sam
  • Czy czasem słuchacie tego radia? Ja dla rozrywki czasem włączam :) I dobrze sie bawie :) Zapamietaliscie jakies fajne teksty z anteny Radia Maryja? Piszcie i dawajcie linki !!! Posłuchacie jak ksieża dają SEX-PORADY hehehehehee www.e-newsroom.pl/index.php?doc_sid=6¶m=10043cff5268a994
  • JAK WYKONCZYC RADIO MARYJA: 1. W urzedach pocztowych znajduja sie specjalne druki o nastepujacej tresci: Cel Radio Maryja Dar dla Radia Maryja w Toruniu Bank Pocztowy SA pierwszy oddzial w Toruniu 131263-61580-27006-100-0/0 2. Wypelniamy druk i wysylamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. W urzedzie moga nie chciec przyjac jednego grosza, ale wtedy trzeba sie klócic, bo pocztowcy nie maja prawa odmówic przyjecia naszego wsparcia na rzecz naszej ulubionej stacji. 3. Za nami staje nasz kole...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się