radio

(27 wyników)
  • Mam prośbę o pomoc w zdobyciu kodu do radia firmowego w citroenie xsarze. Nr seryjny to CL040210713122. Zmieniłam akumulator i nie pamiętam kodu...Samochód jest sprowadzony z Francji. Marki radia nie udało mi się znaleźć. Dzięki z góry! e-mail: magosha@gazeta.pl
  • Czy ktoś zna kod do radia firmowego (kaseta) Renault Kangoo z 2004 r. Wczoraj siadł mi akumulator a kodu niestety nie posiadam. Proszę o pomoc...
  • Kupilam radio i zainstalowalam w samochodzie, ale problem jest bo gdy wylaczam stacyjkę to wszystkie ustawienia w radio się kasują. Poza tym radio wylącza się jak zgaszę stacyjkę. Jak zrobić żeby ustawienia byly podtrzymywane i radio gralo mimo wyjęcia kluczyka ze stacyjki. Radio jest fabrycznie nowe SONY
  • Mam następujące pytanie. Po wymianie akumulatora zablokowało mi się radio w moim Audi A6 2001, Po włączeniu nawyświetlaczu pojawia się napis "safe", a radio na nic nie reaguje, więc nie mogę wprowadzić kodu. Kto może mi pomóc ???????????
  • Kupiłem radio z cd, podłączono mi w sklepie, tzn. wypięto stare i wpięto nowe, wszystko fajnie, tylko, ze po wyjęciu kluczyka ustawienia zegara, zaprogramowane stacje szlag trafia. W instrukcji napisane jest, ze albo przepalony bezpiecznik (odpada), albo "przewody nie są właściciwe podłączone do złącza zasilania akcesoriów w samochodzie". Czy to chodzi o te kable z kostki? Co tu mozna pozmieniać? Wiem, ze posypia się na mnie gromy, bo pewnie już taki wątek był, ale jakos nie mogłe...
  • Dostalam wlasnie honde CIVIC 1,4. Jest w niej maly "feler", ktory mnei niepokoi: otoz po wylaczeniu silnika (kluczyk w stacyjnce w pozycji O) radio andal gra. Czy "ten model tak ma"? Nie spotkalam sie z takim "objawem" wczesniej. Wylaczony silnik=wylaczone radio. A tu - gra! Prosze o "diagnoze"!
  • Mam 400pln i chiciałbym jakieś radyjko na mp3 używane kupić co mi polecićie ma takie żeby miało troche bajerów czysto grało i fajnie wyglądało. Piszcie jakie macie i za ile można takie kupić i co sądzicie o tym radiu!!! Za odpowiedzi wielkie Thx!!!
  • Czy spotkaliście się z taką usterką. Podejrzewam komputer. Auto było na wymianie miski olejowej i objaw wystąpił od odbioru. Oni nie chcą naprawić tłumacząc, że robili miskę. Poradźcie proszę co robić. Może restart. Czy można odłączyć akumulator i w ten sposób zrestartować bezpiecznie komputer.
  • Na czuwaniu tyle wynosi upływ prądu z akumulatora przez radio zamontowane w serwisie 1,5 roku temu. Dwie zimy były kłopoty z rozruchem. Auto kilka razy w serwisie z powodu słabego lub rozładowanego akumulatora. Ani Fiat ani Eltra nie chcą dzisiaj oczywiście nic naprawiać!
  • Radio mi się rozprogramowywuje przez noc. Jak wyjmę z kieszeni tylko na ok. godzinę, to jeszcze pamięta stacje, ale przez całą noc to już nie i muszę na nowo rano programować. Co mogło się stać z tym radiem? Marka "Pionier", taka podróbka za 140 zł. Czy ktoś ma pomysł?
  • Mam antenę na magnez mam wiec pytanie co podłożyć żeby nie porysować dachu?(kolor auta czarny)a jednocześnie żeby się trzymało w moim poprzednim aucie były widoczne rysy. Z góry za dobrą radę wielkie dzięki!!!
  • Witam forumowiczów, na samym wstępie proszę o wyrozumialość ponieważ jestem świeżym kierowcom i świeżym posiadaczem auta. Ponieważ moja wiedza na temat eksploatacji samochodu jest blika zeru - proszę o odpowiedz czy porade, komentarze w stylu: daj sobie spokoj z autem nie beda przyjmowane do wiadomosci. Pewnego dnia auto nie chciało odpalić. Sama doszłam do wniosku, ze to akumulator - jeżdże bardzo mało, mam podłączone radio, które gra nawet gdy nie przekrece kluczyka. Dzisiaj z...
  • Witam. Mam Hyundai-a Coupe z 1997 roku 1,6 16V otóż dziś ze znajomym montowaliśmy radio i trzeba było przeciągnąć przewód od akumulatora do radia, tak tez zrobiliśmy nic nie uszkadzając ładnie wykonana robota radio działa. Co zauważyłem po tej operacji kontrolka poduszki powietrznej się świeci światłem ciągłym? Czego to jest przyczyną? Drugie spostrzeżenie to chyba nie mające powiązanie z elektryką, silnik gaśnie, gdy w miejscu stoję autem dam mu obroty potem one spadają poniżej...
  • Witam Poradźcie coś...Przy pracującym silniku ( radio Blaupunkt Lausanne - więc niski model)występują szumy na większości stacji radiowych i jest problem z ich złapaniem przez system RDS.
  • www.satserwis.pl/pokaz.php?nazwa=oferta/49/4934.dat tzn. nie mówię, że koniecznie taki ale ogólnie :)
  • Witam! Mama pytanko: ostatnio zakupiłam radio JVC KD-G312(50Wx4) i przymierzam sie do kupna głośników ale niestety jestem laikiem w tych sprawach, więc proszę o radę. W sumie to w moim aucie (vw vento)jest 6 głośników fabrycznych (4 w drzwiach i 2 w desce rozdzielczej)+ 2 małe gwizdki na tylnych drzwiach. Zastanawiam sie jeszcze nad tylnią półką, ale to sie jeszcze zobaczy. A więc jakiej mocy mogą być? i jak je dobrze rozmieścic. Pozdrawiam!
  • po wyciągnięciu kasety z odtwarzacza jest ona może nie tak gorąca, że nie mozna jej dotknąć, ale ma dużo większą temperaturę, czy to jest normalne? (fiat albea)
  • Padał mi akumulator. Czy jeżeli odpalę samochód np poprzez przewody rozruchowe lub naładuje na tyle, żeby zapalił to podczas jazdy może stanąć w szczerym polu z winy słabego akumulatora. Pytam bo muszę jechać do innego miasta na rozmowę w sprawie pracy a tam akumulator do mojego kosztuje 20 zł taniej niż w moim mieście. Zawsze to coś.
  • witam mam problem w swoim aucie (skoda felicia)mam radio magnetofon dobrej firmy panasonic(to juz trzecie ktore sprawdzalem) i gdy wlacze kasete i odpale silnik to slysze obroty silnika w glosnikach gdy wlanczam kierunkowskaz to slychac takie stuki w glosnikach co dziwne gdy wylacze zaplon to tez mam przebicie na glowice gdy mrogam dlugimi albo wlacze awaryjne.doszedlem tylko do tego ze wydziela sie jakies pole elektromagnetyczne wokol kabli bo sprawdzalem nawet na walkmanie gdzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się