radio

(27 wyników)
  • Nadaje w paśmie AM 1485 kHz. Jest nadawana tylko muzyka i dżingle. Radio nazywa się "Twoje Radio". Czy ktoś wie czyje jest i gdzie ma zainstalowany nadajnik?
  • posypało mi się radio w aucie. Nie działają przyciski na wysuwanym panelu. Polećcie gdzie się udać, żeby było dobrze, szybko, no i w miarę tanio.
  • Ponoc jest.Jak mozna go posłuchać.O czym gaworzy.Jest radiem religijnym, ale czy obiektywnym.Wyczytałem, ze jest, tylko na jakich"falach".Chetnie posłucham co maja do powiedzenia przemyscy pasterze.Nikogo nie obrażam.
  • Radio(27)

Kiedy w Przemyślu w końcu pojawi się lokalne radio? Tarnobrzeg i St. Wola mają Radio Leliwa, Jasło i Sanok - radio Trendy: beta.radiopolska.pl/blog/2014/04/jaslo-testowe-trendy-na-1019-mhz a kiedy Przemyśl?
  • Nie wiem czy zauwazyliscie, ale jesli sluchacie radia zet to na pewno, otoz w tym radiu nie ma dnia (a slucham codziennie) zeby nie wspomnieli w prognozie pogody po wiadomosciach o naszym Przemyslu, a nawet kilka razy dziennie mozna uslyszec. Wiem ze to moze nic takiego, ale zawsze to jakas promocja miasta bo wiadomo jak duzo osob slucha tego radia. Dla porownania w konkurencyjnym radiu RMF prawie nigdy nie powiedza o Przemyslu, tylko Rzeszow u nich istnieje na podk. Dlatego slucham tylko Rad...
  • radio hot(21)

sluchacie tego radyja? co o nim sadzicie?
  • www.media2.pl/media/44504-krrit-cofnie-koncesje-4-rozglosniom.html
  • Jakiś czas temu KRRiT zagroziła cofnięciem koncesji rozgłośniom Twojego Radia, które dostały ją dawno temu i do tej pory nie rozpoczęły nadawania. Skutek? Ostatnio ruszyły Twoje Radio Gorlice, Twoje Radio Cieszyn i Twoje Radio Bielsko-Biała. Od dwóch tygodni natomiast nadaje Twoje Radio Jarosław na częstotliwości 1602 kHz, niestety na razie bez pasm lokalnych, ale może wkrótce... Twoje Radio Przemyśl też dostało koncesję 24 pazdziernika 2006 r. i miałoby nadawać na częstotliwości 1485 k...
  • List pasterski Episkopatu Polski Autor: Biuro Prasowe Episkopatu Polski 16.01.2010. List pasterski Episkopatu PolskiBezcenne dobro języka ojczystego - list na 17 stycznia 2010 r. Umiłowani w Chrystusie Panu! Siostry i Bracia! Ewangelia dzisiejszej niedzieli przeniosła nas na wesele do Kany Galilejskiej. Obecny tam Chrystus ukazał swoją boską moc, zamieniając wodę w wino, aby w życiu nowożeńców nie zabrakło miłości i szczęścia. Przez ten pierwszy cud „objawił swoją ch...
  • Od wczoraj od godziny 13.00 - gra wreszcie ESKA Przemyśl, już nie usłyszycie Jingli Eski Rzeszów. Jest Dobrze, ale przede wszystkim nie szumi jak przedtem - według mnie jest naprawdę super. Całość transmisji programu odbywa się bezpośrednio z Przemyśla. Pracują również nad poszerzeniem zasięgu. Piszcie co o tym myślicie. Pozdrowionka
  • media2.pl/media/58910-sluchacze-ratuja-radio-maryja.html Przemyslanie, przylaczcie sie do nas, nie pozwolcie temu radiu umrzec z braku pieniedzy!!! To jedyne polskie radio promujace kulture katolicka katolicki glos, sluchane przez Polakow na calym swiecie!!! Ono nie moze przestac nadawac!!!!
  • Przyjechałam do babci i chciałam u niej posłóchać sfojego ulubionego radia eska i zaczełam go szukać w odbiorniku babci i nie znalazłam, ale zgóbiłam radio maryja, kture babcia zawsze słócha i teraz nie moge go ponownie ustawić!!!!!!!!!!!! Nie wiem co robie nie tak, ale kręce pokrentło w odbiorniku i cały czas łapie mi albo radio zet albo polskie radio żeszów i nie moge teraz znaleść radia maryja!!!! Babcia wraca wieczorem będzie na mnie zła za to że krenciłam jej odbiornik zgóbiłam rad...
  • ....Lubliniec jest lepszy :) Pozdro z Lublińca :)
  • Kiedy rusza lokalna stacja w grodzie nad Sanem? W Giżycko wystartowało radio 5, u nas było radio 13, póki nieistniejące radio hot ich nie podkablowało do krritv. I dziś 70-tysięczne miasto nie ma własnej stacji....A powinno mieć chociaż 3-4 własne rozgłośnie, jak to ma miejsce w europejskich cywilizowanych krajach
  • gdzie można posłuchac trójki (chodzi mi o radio) w sieci. podajcie link, bo ja nie mogę znaleźć (głupi jestem czy co)
  • Rzeszów 806 przypadków Radio Zet 17% Radio RMF FM 17% Polskie Radio Program 1 15% Radiostacja 11% Polskie Radio Program 3 7% Polskie Radio Rzeszów 6% Radio Złote Przeboje Res 95,7 FM 6% Radio Wawa 5% Radio Maryja 3% Radio Fan FM (Jasło) 2% Akademickie Radio Centrum 2% Radio VIA (Rzeszów) 2% Radio Bieszczady (Sanok) 2% Polskie Radio
  • witam, zastanawia mnie, czy radio Hot już znalazło nabywcę? czy w ogóle nadaje? Pytam, bo ostatnia wiadomośc na stronce www.radiohot.vt.pl/index.php? pochodzi jeszcze z 2 lutego...Kto sie orientuje?
  • Moi drodzy, potrzebuję waszej pomocy Jakiś czas temu próbowałem zorientować, dlaczego w naszym terenie nie możemy słuchać I programu radiowego na falach UKF,bo na długich tego się nie da słuchać. Wiedząc ze w Jarosławiu i okolicach mają taką możliwość, powysyłałem kilka maili.W końcu dostałem odpowiedz,ze sukcesywnie polskie radio rozszerza swój teren nadawczy tzn. ze po prostu trzeba czekać ,ale mija już prawie rok czasu i nic się nie dzieje.Co sądzić na ten temat, chodzi głównie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się