radio

(28 wyników)
  • Witam. Zamierzam kupić radio internetowe wifi. Czy mając livebox bez problemu będzie można zainstalować takie radyjko? Dodam, że radio i modem były by na razie w oddzielnych pokojach. Obecnie odległość między modemem, a laptopem wynosi ponad 10 metrów, ale internet działa bez zarzutu. Dzięki za odpowiedzi!
  • weszłam na stronę radia 3 bo chciałam go posłuchać w internecie- niesety podają informację, ze element jest obsługiwany przez wtyczkę i czy chcę ją pobrać.klikam, że tak, wchodzę na odpowiednią stronę. Nie podają jednak KTÓRĄ wtyczkę. Mam media playera i korzystam z visty. a kiedy sciągam na dysk aplikację do słuchania radia, nie działa.
  • Kupiłem radio, wiem że gdy jest kilka odbiorników w domu - placi się jeden abonament, ale czy trzeba wtedy rejestrować każdy odbiornik? Przy tym się plłaci miesięczny abonament.
  • Mam pytanie jestem zainteresowany kupnem odtwarzczacza MP3 z radiem mysle ze z okolo 512 mega pamieci.I tu jest pytanie czy mozna nagrac cos z radio na ten odtwarzcz.Wiem ze na dyktafon mozna wiec wydaje mi sie ze nagrac np jakas audycje z radia tez mozna.I tu moje pytanie czy ktos sie orientuje ile godzin radia wejdze na na odtwarz z pamiecia 512?Dodam ze chce kupic ocs tanszego np jakiegos Creativa za 175 zeta?
  • Jestem kompletnie zielona w tym temacie. Koszt maksymalnie 3000zł (chętnie mniej). Najważniejsze to abym mogła nagrywać, słuchać radia no i żeby był funkcjonalny. Bardzo proszę o kilka rad znawców temetu :)
  • Witam, i od razu proszę o pomoc. Mianowicie, posiadam zestaw hi fi pt. Kenwood K 501 USB , taka mała popierdółka, i wszystko było by dobrze , gdyby nie wizyta u znajomego , który posiada radio ZODIAK + kolumny podłogowe UNITRA. Mianowicie , po włączeniu tego radia , zwaliło mnie z nóg. Okazało się , iż radio z przed ćwierćwiecza jak mniemam , potrafi wydać z siebie dźwięki o jakości , o której mój zestawik hifi może tylko pomarzyć. Dźwięk jest : ciepły, głęboki , czysty , po prostu poezja....
  • Cześć, Czy moglibyście mi doradzić jakie kupić radio i głośniki samochodowe, które sprawdziłyby się do słuchania muzyki poważnej? Chciałbym zamknąć się w kwocie 800zł. Pozdrawiam, P.
  • Czy duże są różnice między jakością dźwięku poszczególnych stacji radiowych na UKF-ie. Kompletnie się na tym nie znam, ale zauważyłam, że najlepiej brzmi u mnie RMF. Może to kwestia odbiornika, anteny itd. ? Czy na dobrym sprzęcie (mam radiomagnetofon philips sprzed kilku lat) różnica też jast tak słyszalna?
  • Internetowe radio pigmejstejszyn.radyjko.net pokaze wam rozne hity! Przeboje takie jak: david guetta ft akon vs cid cudi - sexy bitch Marh'oh - United I wiele wiele innych !! Zapraszam do sluchania !! :) Pozdrawiam 'Pigmej'
  • Wyobraźcie sobue, że w przypadku kradzieży czy tez zagubienia panela z radia samochodowego firmy LG nie można zakupić jego jako część zamienną tak w każdym razie poinformowano mnie w serwisie, który twierdzi, że ma autoryzację. Firmie chodzi zapewne o zwiększenie sprzedarzy kompletnych zestawów a z zysku na tym firma może pozwolić sobie na sponsorowanie młodzieńców włamująch się do samochodów.
  • ntv, cyfra+, czy polsat ???
  • Wpadło mi w oko radio w stylu retro. Elta 1232 i 1233. Czy ktoś miał do czynienia z tymi wynalazkami? Warto wydać na to 200 PLN? Zaznaczam, że chodzi mi głównie o wygląd i akceptuję fakt, że to sam radioodbiornik.
  • Było już na tych łamach o słuchawkach do discmana Sony D-CJ01. Zaproponowano m.in. MX500 – Sennheisera. Czy to samo można zarekomendować do modelu Sony D- FJ65? Czy w ogóle typ odtwarzacza ma jakieś większe znaczenie? Oryginalne słuchawki z pilotem szlag trafił po dwu i pół roku, ale przyznaje, że sam się do tego nieco przyczyniłem :) Z góry dziękuję za ewentualne uwagi.
  • Mam piękny amplituner w stylu vintage ale jego możliwości jako wzmacniacz do muzyki elektronicznej i klasycznej są ograniczone bo ma za bardzo okrągły i ciepły dźwięk ale radio za to pięknie gra. planuję kupić oddzielny wzmacniacz i źródło i nie wiem co z ze starym harmanem zrobić? Przykro byłoby się rozstawać - pomyślałem że może by go podłączyć do wzmacniacza żeby robił za radio? tylko jak? Co tam z tyłu popodłączać? W ampli są tylko wyjścia na kolumny i złącza typu rca: tape 1, tape2...
  • syn ma radio z tym,jak mu pod choinke to podaruje,zmiesci tam te plytki ktore balagania auto?Glupie ale patrzec na to juz nie moge
  • Witam!! Jestem zainteresowany kupnem odtwarzacza mp3 ale nie wiem który wybrac: Creative MuVo TX 512 MB www.allegro.pl/show_item.php?item=56942734 czy mp4 digital player-czyli nie firmowy www.allegro.pl/show_item.php?item=57808231 Za 1 przemawia jakość a za 2 ilość opcji(przede wszystkim radio + funkcja nagrywania z niego,wbudowany akumulator,) Czy jakosc odtwarzania jest porównywalna?? Pozdrawiam
  • Zwracam sie do was z pytaniem o zorganizowanie systemu naglasniajacego w domu, bo nie znam sie na tym i nie wiem jakie sa obecnie najlepsze sposoby na zrealizowanie tego, co mi po glowie chodzi... Wlasnie budujemy dom i bedzie tam na parterze duzy pokoj dzienny i kuchnia. I chcialabym miec tam [b]w obu pomieszczeniach[/b] jakies bardzo dobre naglosnienie, takie zeby dalo sie je podlaczyc do [b]TV i odtwarzacza DVD[/b], zeby odtwarzalo [b]muzyke z CD/radia[/b] i to wszystko tak za pomoca np...
  • Czy ktos z forumowiczów orientuje sie jakiej firmy i o jakich parametrach (moc) głosniki OPEl montuje w tym modelu astry.Standardowo 2 na przednich drzwiach i jeszcze podobno wysokotonowe tuz przy przedniej szybie-wiecie może co to za cudo?? Czy przy Pionerze DEH 2000 MPB takie glosniki dadzą rady chocby radio w spokoju posłuchać czy czeka mnie wymiana nagłosnienia?
  • Witam Forumowiczów! Może ktoś z Was jest użytkownikiem telewizora lub odtwarzacza dvd firmy Medion (Tewion).... Proszę, napiszcie, jak ten sprzęt się sprawuje, jakiej jest jakości, itp. Z góry dziękuję....
  • Witam serdecznie, jestem na etapie przeprowadzki do nowego mieszkania i chciałbym zawczasu pomyśleć o wszelkich kablach, antenach itp. Mam pytanie o antenę radiową, czy mógłby ktoś polecić jakąś dobrą antenę balkonową ? czy może zwykła antena siatkowa TV odbiera również fale radiowe i wtedy wystarczy rozgałęziacz i drugi kabelek do wieży ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się