radio

(28 wyników)
  • Malutkie pytanko... w które miejsce najlepiej wcisnąć cb ? Kurcze nigdzie m jakoś nie pasuje... :(
  • pozdrawiam serdecznie To że ramka do radia samochodowego jest robiona pod kątem modelu auta jest dla mnie oczywiste ale czy również ma znaczenie to jaki model radia bezie w środku??? Mam 156 z 99 roku i nigdzie nie moge znaleźćtakiej ramki. A ASO nie ma ochoty jej sprowadzić . Pozdrawiam Borys
  • witam!! odłączałem akumulator i radio zażyczyło sobie wpisanie kodu... 4 cyfrowego, a mam podany w papierach 5 cyfrowy... i nie moge go wprowadzic, pomijajac liczbe cyfr to moge wporwdzic cygry tylko od 1 do 6, w papierach są nawet 8 i 9, jak sobie z tym poradzić, prosze o pomoc
  • Witam. Planuje zakup i montaz przyzwoitego radia - Alfa 156 2004 rok. Z jakimi niespodziankami musze sie liczyc po zdjeciu radia fabrycznego i probie zamontowania np Pionieera 9600? Przerobka konektorow? Mocowanie? Dodam, ze do tej pory robilem kompletne instalacje ze wzmacniaczem i basem w jakichs trzech samochodach, czasem szlo jak po masle, czasem zas wrecz przeciwnie. Gdzie dostane ramkne w kolorze deski? Inne pytanie dotyczy glosnikow. Waham sie troche nad pozbywaniem sie kola zapa...
  • witam,mam 156 z 200s roku,pelne wyposazenie oprocz skory i ksenonow,naglosnienie BOSE ale dziwi mnie brak sterowania tym radiem z kierownicy,widzialam ze inne nawet bez BOSE maja taka funkcje,czy to oznacza tylko jedno(dzwon i wymiana kierownicy),wiam ze tyl byl na 100% uderzony ale przod wydaje sie byc fabryczny
  • Czy ktos wie jak wyglada sytuacja gdybym chcial wlozyc jakies firmowe radio cd/mp3 w miejsce kaseciaka? Czy to jest wogole mozliwe? Co sadzicie wogole o tym autku, alfa 166 2,4 JTD 2000 rok ? Przymierzam sie do kupna auta a to jest conowo bezkonkurencyjne.
  • Witam ! Zostawiam na razie inne sprawy z Alfą i prosze o dokłądną rozpiskę sygnałów w kostce zasilania iso w instlacji montażowej radia. Jak na razie uruchomiłem swojego beckera ale powinien sie wyłączać przy wyłączeniu świateł a tak się nie dzieje, nie wiem też skad wział się sygnał z instalacji telefonu skoro auto które kupiliśmy z żoną nie było wyposażone w telefon ( lub w taką instalację ) - taki sygnał był bo po pierwszym podłaczeniu radia zapalił się na nim napis PHONE i były wyc...
  • witm. ...czy ma ktoś takie radyjko (BLAUPUNKT Radiophone Alfa 932) i do niego instrukcję obsługi??? ...jest to radiomagnetofon zintegrowane z telefonem... noi właśnie tego telefonu rozryść nie mogę:( czy ma ktoś takie radio i używa funkcji telefonu? ...za radiem znalazłem kabel od antenki, która jest na dachu, ale nie jest podłączony i nie wiem jak go podłączyć no i gdzie miałby być mikrofon przyjmując, że jako głśnik są wykożystane głośniki lub któryś z głośników od audio. pro...
  • Cześć tak sie zastanawiam, dużo sie przemieszczam i widzę mało AR z CB- radiem , mam takie cudo od 4 m-cy i powiem że to niezła zabawka, w AR 156 można świetnie je wpasować w pułke przy lewym kolanie kierowcy . Jeśli ktoś śmiga z CB na trasie Świecie-Tuchola-Toruń-Bydgoszcz to kiedyś napewno pogadamy . No i dzieiki temu kilka prawdopodobnych mandatów mi przeszło koło nosa :)
  • RADIO(7)

mam ar 145 i chcę kupić radio,ale jakie. nie chodzi o marke, tylko o moc. w aucie są 4 głośniki, 2 z przodu i 2 z tyłu i 2 małe w przednich słupkach - wszystko fabryczne. może ktoś doradzi?
  • jak rozwiązaliście problem montażu radiootwarzacza dłuższego niż 15 cm? Po tym jak padła mi zmieniarka, chciałam zamontować radiootwarzacz. Kupiłam, ale okazało się że jest za długie i wystaje ok 2 cm. Poprzednie radio ma 15 cm głębokości i jest ok. Problem polega na tym że nie ma dużego wyboru sprzętu z cd i usb w cenie do 220 zł o długości 15 cm. Możecie coś podpowiedzieć, doradzić... Dzięki :-)
  • Witam. Jest jakiś patent na rozkodowanie radia. Mam seryjne radyjko ale jakiś łoś odłączał aku i jest zakodowane. Włącza się i wyświetlają się tylko cztery pola na wpisanie kodu ale nic nie można wpisać. Aha i nie mam kodu do niego :).
  • pomocy(4)

witam kilka dni temu założyłem radio blaupunkta do 156 sw 2.4 jtd. zauważyłem, że o ile wcześniej po włączeniu zapłonu od razu włączała się kontrolka klimy (jeśli była włączona przy wyłączaniu silnika) i klimatyzacja, to teraz klima jakby wcale nie działała. po przekręceniu kluczyka była cisza, dopiero po chwili zaczynał pracę wiatrak. obecnie co prawda od razu po przekręceniu kluczyka świeci się zielona kontrolka w panelu sterowania i działa dmuchawa, ale po naciśnięciu włączn...
  • Wczoraj o 19 straciłem prawą szybę i ukryte wyciagne całe radio JVC KD 909 SH no cóż nasza Policja pojawiła sie dopiero dzisiaj o 8:00 na ogledziny - parking podziemny osiedle strzeżone co robić AC brak . Pzdr mchmiel
  • Mam prośbę czy ktoś wie gdzie można po rozsądnej cenie kupić radio/cd firmowe do AR 156 2003r srebrne z góry dzięki!!!!
  • Mam zamiar zainstalowac radio CB (ostatnio placilem 3 mandaty za predkosc , a wiem , ze rodio moze nie raz uratowac tylek przed "MISIAMI" ) W zwiazku z tym mam pytanie: czy w AR 156 jest jakies sensowne miejsce na radio zeby sie nie poniewieralo w czasie jazdy po podlodze itp. Nie chcialbym tez kaleczyc " BELLI" jakimis srubkami , czy jakims wierceniem otworow. Pozdrawiam.
  • CZESC zmagam sie już dość dlugo z pewnym problemem w zawieszeniu lewego przedniego koła puka nie jest to straszanie głosne takie klikanie gdy pokonuje nierównosci lub łaczenia na asfalcie wyminione mam wszystko wachacze, końcowki, gumy stabilizatora, łaczniki na trzepaku też nic nie wykazuje czy możęcie mi z tym pomóc czy miał ktoś coś takiego POZDRAWIAM
  • Elektryk samochodowy ostatnio robil mi rozrusznik i se tak pomyslalem wymienie antene ... i sie zaczelo po pierwsze gniazdo bylo czerwone - od rdzy a ja sie dziwilem ze mi slabo fale zbiera potem dodatkowo jeszcze sie okazalo ze po wlaczeniu sa takie zaklócenia ze szok - stad elektryk zamontowal 4 rozne filry wybral najlepszy i najbardziej pasujace, ale to tez nie pomoglo ... mowil o kablach wysokiego napiecia i nie moge zrozumiec jak nowe moga byc lepsze od starszych dla zakłóceń...
  • Witam. Kupiłem nowe głosniki w drzwi w miejsce oryginalnych. Widziałem tam wtyczki bez oznaczonego +. Czy ktos zna może sposób określenia go bez wyciągania radia? Może miernikiem? Dzięki za wszelkie sugestie.
  • Cześć. Mam łatwe pytanie do Was (tak myślę ;)). Jak działa zamykanie popielniczki tej z przodu wraz z zapalniczką? Tzn. na jakiś magnes czy zatrzask czy jeszcze coś innego? Moja za ch... się nie chce zamknąć, lukam i lukam ale nic nie wylukałem... Cały czas otwarta popielniczka mnie trochę wkurza, bo mi radio przysłania. Dzięki za ewentualne odpowiedzi. P.S. To chyba bez znaczenia ale podam więcej szczegółów: AR 145 1.3 boxer

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się