radio

(49 wyników)
  • CB RADIO(15)

chciałem się zapytać gdzie można i ile kosztuje wyregulowanie radia cb z anteną
  • Witam poproszę o podpowiedź jakie CB radio i gdzie można kupić wraz z montażem? Interesuje mnie Ciechanów i okolice. Z góry dziękuję.
  • Witam. Mam pytanko, gdzie w Ciechanowie można tanio odkodować radio samochodowe. Pozdrawiam.
  • Szukam dobrego fachowca od montażu radia w samochodzie
  • CB radio(15)

Witam poproszę o podpowiedż jakie radio CB kupić ?
  • czy można słuchac radia w neci w domu ? jak tak podajcie strone
  • czerpią wiadomości z tvn24, niedługo będa lepsi od jerzego urbana.
  • Witam. Powoli rodzi się projekt powstania lokalnej rozgłośni internetowej. W związku z tym mam pytanie do forumowiczów: jak widzieli byście taka rozgłośnię, jaką muzykę, informacje itd itp. Poszukuję ludzi, którym chciało by się raz w tygodniu poświęcić trochę swojego czasu na poprowadzenie audycji autorskiej. Masz pomysł? Napisz do mnie bruum@gazeta.pl Wiem, że sondy nie są zbyt wiarygodne, ale proszę o uczciwe podejście do sprawy. [sonda=Czy Twoim zdaniem lokalna rozgłośnia inter...
  • Dzisiaj pradopodobnie w nocy zostało mi skradzione radio samochodowe na ulicy Nowozagumiennej na parkingu należącym do Policji. Pomijając już fakt, że to kuriozalne (najciemniej pod latarnią) to mam nadzieję, że starczyło ci złodzieju parszywy chociaż na flaszkę absolwenta za radio firmy Boss, za które 4 lata temu dałem 250 zł, a teraz jest warte z 50. Warto bylo marznac i sie meczyc z zamkiem ?
  • do samochodu ,kiedyś można było na Wojska Polskiego ale teraz od dłuższego czasu jest zamknięte.
  • niebawem czeka nas nowa stacja radiowa w naszym ubogim w rozglosnie miescie. o te czestotliwosc ubiegaja sie 4 warszawskie stacje-m.in. eska,radio mazowsze i zlote przeboje. slyszeliscie cos o tym? wiecie moze kiedy to nastapi? nareszcie nasze amatorskie krc bedzie mialo lokalnego konkurenta!!! nie moge sie juz doczekac.
  • kto podlaczy radio do nowego samochodu ?? mozecie polecic jakiegos elektromechanika dobrego .... pomocy na szybkosci potrzebuje :)
  • Na szczęście dla kierowców on zagnieździł się tylko na forum. Współczuję użytkownikom forum.
  • Mam pecha. W moim reno padł akumulator, po doładowaniu radio odmówiło posłuszeństwa - CODE. Nie mam kodu, samochód sprowadzony. Co robić?
  • Ludzie Bartuś wrócił da Radia Ciechanów !!!!!! Znów go usłyszy,y codzinnie..Dyrekcja go przywrócila..słuchamy go włsanie z paczką i dostajemy orgazumuuuuu... heheheh. Uwiezimy go w radio !!!!!!!
  • bardzo fajna lista wieczorem dużo nowości , dobrzy prowadzący to recepta na przyciągnięcie nas do radioodbiorników
  • Czy ktoś z Was orientuje sie w którym miejscu dobrze zamontują mi radio samochodowe?
  • Witam,gdzie mozna zestroic antene z radiem CB.dzieki za info
  • [sonda=Którego radia słuchasz ?] [*]RMF FM [*]ZET [*]KRC [*]TRÓJKA [*]ESKA [/sonda]
  • No właśnie, jak w temacie. Z moich obserwacji wynika że ogólnie na pierwszym miejscu jest Zetka, potem RMF a potem KRC. Natomiast wsród młodzieży na początku Zetka, potem Eska a potem Radiostacja. Wśród tych starszych na pierwszym miejscu Jedynka, potem RMF a potem Trójka. Ale mogę się mylić... Mi osobiście bardzo przypasowało Radio Plus Łagodne Przeboje 93.3 FM, szkoda że nie mamy juz swojego własnego Plusa w naszym mieście bo odbiór byłby lepszy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się