radio

(31 wyników)
  • Był jakiś czas spokój, a 25-26 sierpnia znów jakieś łepki szwendały się po osiedlu i włamywały się do samochodów. Mi ukradli panel do radia Sony CDX-4850R sąsiadowi cale radio LG LAC590. Zachęcam żeby mając radio z panelem zabierać go do domu a nie trzymać w schowku.
  • czy ktos widzial w wałbrzych radia do auta takie jak na alegro po 40 zł nowe bez płyty na karte i usb ?
  • witam! trafilo w moje rece radio samochodowe ale nie wiem jakiej to firmy, a co za tym idzie nie wiem za ile to sprzedac;/ na przednim panelu jest napis cos w takim stylu /\\\/\ nic mi w necie nie wyszukuje, ale mam nadzieje ze ktos z forumowiczow mi podpowie! z gory dzieki
  • Swojskie radyjko ostatnio znalazłem w aucie RADIO SUDETY 96,4 FM. Nadaje dawna ekipa z Radia Złote Przeboje :) Jest też strona www.radiosudety.pl i można sobie przez neta słuchać... Pozdrawiam od teraz moje ulubione radio!
  • dzisiaj w autobusie miałem wątpliwą przyjemność posłuchania sobie tego kanału i zadałem sobie pytanie: do kogo jest adresowana ta stacja? kto tam pracuje i jaki ma w tym cel? muzyka emitowana w tym radyju to stuprocentowe tanie techno dla dresów z K10 i ich wytapetowanych dziewczyn, którym do słuchania i zabawy wystarczą przetworzone elektronicznie odgłosy betoniarki zmiksowane z rżeniem osła - dokładnie takie coś non stop leci w rmf max. moja cierpliwość osiągnęła punkt krytyczny, gdy ...
  • szykowac kasę na geotermię...-albo nie będzie zbawienia...
  • Gdzie (i za ile) można u nas zestroić radyjko z anteną? Z góry dzieki za odpowiedź
  • NSA postanowiła wstrzymać wykonanie decyzji o wyłączeniu nadajnika Twojego Radia Wałbrzych 91,8 FM W ten sposób Naczelny Sąd Administracyjny odpowiedział na skargę wniesioną przez spółkę Twoje Radio należącą do Agory (wydawcy "Gazety Wyborczej") w grudniu 2002 roku. W decyzji NSA czytamy m.in., że w swoim wniosku spółka "przekonująco wykazała, że w razie wyłączenia nadajnika stacja utraci słuchaczy, o których uzyskanie starała się przez wiele lat". Niestety, stacja zamilkła 30 ...
  • Co sądzicie o nowym programie w RADIU BRW 101,1 fm, który emitowany jest w piątki po godzinie 17.00, i który ma również swój dział na stronie radia (www.radiobrw.pl) program się nazywa Wykrywacz Gwiazd Bartka P. A co sądzicie wogle o tej stacji??? Pozdrawiam!:)
  • Potrzebuje bardzo pilnie namiary na zaklad(szczegolnie nr tel.), ktory zamontuje mi radyjko w aucie. z gory dzikeuje za wszelkie info.
  • Przeprowadzam badanie do swojej pracy magisterskiej. Mam ogromną prośbę - napiszcie jakie radio, odbierane w Wałbrzychu słuchacie najchętniej. Dziękuję!!! :) :D :)
  • Słuchacie radia BRW? Ja tak i nie narzekam.chociaż mogliby dawac czesciej jakies nagrody;-d
  • Właśnie była przeprowadzona rozmowa z Marszałkiem Województwa Dolnośląskiego i: - Wałbrzych dostał 20 mln na rewitalizacje śródmieścia - za 2-3 lata rozpocznie się budowa obwodnicy narazie tyle :)
  • Hello! Czy ktoś wie gdzie w Wałbrzychu można kupić CB radio?
  • Chciałbym poznać Wasz zdanie na ten temat (o ile uczestniczyliście w tym). Niezła organizacja (poza drogą dojazdową), przyjemna atmosfera i maleńki niesmak. Dlaczego nie odbyło się to w Wałbrzychu? Czyżby przestało nas być stać na organizację (lub załatwienie) imprezy masowej na takim poziomie? Jeśli tak, to gdzie podziewają się pieniążki przeznaczone na taki właśnie cel? O ile pamiętam, jakieś dwa, trzy lata temu w okresie wakacyjnym co rusz odbywały się jakieś festyny, imprezy itp. Co...
  • dzisiaj jechalem taxi bis i myslalem ze zrzygam sie ze smrodu i brudu w tej taxi-nie polecam
  • CB(20)

Jakie proponujecie radio CB do samochodu, żeby było nie drogie ale i funkcjonalne. Jestem laikiem w tym temacie a chciałbym coś takiego mieć w samochodzie.Proszę o konkretne odpowiedzi. Dziękuję.
  • Kupie tanie radio CD niekoniecznie mp3, najlepiej nie kradzione:-) cena do 80zl drozszych nie chce. Oby tylko odbiornik FM i czytnik plyt CD byly sprawne reszta mnie nie interesuje.
  • Można już słuchać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się