radio

(30 wyników)
  • Kiedy powstanie radio fama może jakieś informacje ktoś udzieli . Miało być w ub.roku i na razie nic.
  • Czy ktoś wie, czy może któraś z radiostacji ostrowieckich tzn jakoś zwiazanych z miastem, jest możliwa tu do odbierania w internecie. Przyznam że nie myślę tu o Radio Kielce na: gra.radio.kielce.com.pl:8000 , ale chętnie bym usłyszał jakieś Pułanki, Rosochy, Słoneczko, Piaski, Zygmuntówka itp :) .
  • Witam Gdzie w Ostrowcu moge naprawic radio samochodowe. Akumulator mi sie rozładował bo samochod stał nieruszany około 10 dni i wtedy zobaczylem ze w radiu (Grundig 3904) pisze ERROR5. Moze wy wiecie co to moze byc i jak to naprawic? Z gory dziekue za odp
  • w starachowicach dziala na 102,1 a teraz jestem w ostrowcu i nie sprawdzalam bo mam radio zepsute!
  • Dostałem od Juranda link do naszego miejskiego radyjka. No i napiszę parę słów. Pierwsza wizyta mnie odrzuciła na kilometr, ale to tylko z powodu rodzaju muzyki, jaka leciała. Więc postanowiłem zapomnieć na chwilę o moich prywatnych gustach. Stronka zbudowana na szablonie. Z jednej strony miałbym dużo do zarzucenia, ale wiem, że znów kieruję się zboczeniem zawodowym. Ogólnie jest OK - działa szybko i wygląda normalnie. Tylko, że zawartość jest po łebkach potraktowana. Jakies pliki do z...
  • Opatów ma , Starachowice mają i dziś jadąc do W-wy widzę ,że w Iłży jest radio.Z tego co wiem były zakusy , ale na tym się skończyło
  • Na forach ostrowieckich był swego czasu poruszany temat uruchomienia radia w Ostrowcu? Jak to sie skończyło? Były jakieś prace, czy jak zwykle tylko gadanie?
  • Radio Ostrowiec Projekt nowej rozgłośni pobłogosławił już biskup sandomierski Andrzej Dzięga Już niebawem może ruszyć rozgłośnia radiowa Ostrowiec Świętokrzyski. Parafia Świętego Michała Archanioła złożyła właśnie do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji ofertę. Na razie wszystko jest na dobrej drodze. Ksiądz Paweł Anioł z parafii Świętego Michała, który jest inicjatorem projektu, zapewnia, że jest duża szansa jego realizacji. - Już przed trzema laty złożyliśmy ofertę do Krajowej Ra...
  • Żeby nie było, że mówimy o czymś, czego nie ma;-)
  • wroce to watku o tym ze nie wiedzial brazilion o mp w plywaniu w kielcach takie zawody to wiedzialby caly swiat redakorowie by zrobili propagande
  • 2010 - 05 - 12 Kolejna FaMa: Ostrowiec Świętokrzyski "Radio FaMa - zawsze gramy dla Ciebie" - to hasło już niedługo usłyszą także mieszkańcy Ostrowca Świętokrzyskiego. Zdecydowała o tym wczoraj Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji, rozstrzygając konkurs na częstotliwość 100,9 MHz. O możliwość nadawania w Ostrowcu ubiegali się także: radio Złote Przeboje, Eska i Planeta FM. Radio FaMa jesienią planuje rozpocząć nadawanie lokalnego programu w Wołominie na 94,7 MHz. Stacja ubiega się tak...
  • Brakuje dotkliwie w naszym mieście radia oraz empiku-chociaż małego moze bedzie w tesco mam nadzieje miejsce byłoby super. Co wy na to?
  • takie mnie ostatnio pytanie nurtuje wiem, że niektórzy z Was mają rozumiem na trasie, ale w mieście?
  • Kochani, czas na promocję Ostrowca Św. Kamerki w ruch i do dzieła. kochamtomiasto.radiozet.pl/wpis_blogowy_1,strona_2,wpis_blogowy.html
  • Witam. Czy coś już wiadomo na temat radia czy powstanie? Bo od Listopada poprzedniego roku cisza !
  • katolickie? Radio Ostrowiec Projekt nowej rozgłośni pobłogosławił już biskup sandomierski Andrzej Dzięga Już niebawem może ruszyć rozgłośnia radiowa Ostrowiec Świętokrzyski. Parafia Świętego Michała Archanioła złożyła właśnie do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji ofertę. Na razie wszystko jest na dobrej drodze. Ksiądz Paweł Anioł z parafii Świętego Michała, który jest inicjatorem projektu, zapewnia, że jest duża szansa jego realizacji. - Już przed trzema laty złożyliśmy ofer...
  • Ciekawe czy Zlikwidowaniu abonamentu regionalna rozglosnia zniknie I zjadłem celowo w temacie
  • Chyba jedyne radio które UWIELBIAŁEM słuchać....Teraz za to jest sieczka maxxx Fm...:-/
  • Radio(19)

Ciekaw jestem, jak postrzegacie radio regionalne i redaktorów tam pracujących..? Np:p. Ziębę?
  • Wiem, że już kiedyś do UM były składane projekty nowego radia... tyle, że propozycje te nie zostały przyjęte. Grupa ludzi starała się założyć radio, ale nie udało się... Jak myślicie, przydałoby się w OC radio? Moim zdaniem tak. Są mniejsze miejscowości, w których radia takie funkcjonują i się sprawdzają. Co więc stoi na przeszkodzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się