radio

(25 wyników)
  • Słyszałem ze w planach jest założenie Chełmińskiego radia,słyszeliście coś na ten temat? Bo nie wiem ile w tym prawdy
  • Kupiłem Vectrę ale niestety radio wymaga wpisania kodu. Wie ktoś gdzie ew. kto w Chełmnie robi takie rzeczy? No i ewentualnie za ile?
  • Kto w Chełmnie naprawia radia samochodowe?
  • dzis sluchalem radia na chelmno.fm. i musze stwierdzic ze chlopaki cos tam probowali ale bardzo daleko im do profezjonalizmu ...na poczatku o godz.10 cos im nie poszlo mieli problemy ale jakos wybrneli..nie no ok..mam nadzieje ze sie rozkreca i bedzie duzo sluchaczy bo dzis to rekordu nie pobili 9 sluchaczy...pozdro
  • Kto w CCH zajmuje sie profesjonalnym doradztwem, sprzedażą???
  • CAŁE CCH PRZYŁACZA SIĘ DO ŻYCZEŃ - TRZYMAJCIE SIĘ !!! prwdziwie polskie radio słuchane w całym świecie ...
  • bo nie wiem, czy o 12 włączyć...
  • Jedni mówia, że najlepsze radio dla młodzieży i nie tylko, inni natomiaś, że non stop leca te same piosenki. A co wy o nim sądzicie?
  • Radio ChelmnoFm zawiesza działalność do odwołania powodem jest zerwanie rozmów z telewizją Lokalną Multimedia (radio miało być dostępne na podglądzie telegazety), oraz brak środków finansowych na przedłużenia licencji. Sponsorzy pilnie poszukiwani.
  • Co sądzicie na temat tego radia? Nie podoba mi się szata graficzna (ściągnięta z neta) i bardzooo wolny hosting.Jeśli chcieli zrobić coś profesionalnie mogli zrobić stronę od podstaw i zakupić płatną domene i serwer. Czekam na wasze opinie. Pozdrawiam
  • Katolickie radio w ktore musi przepraszac za pomowienia i obrazanie innego człowieka.Coś nie tak z tą myślą chrześcijańską w tej rozgłośni. Pozdrawiam słuchaczy.
  • Czy to prawda ze kedzierski z Nowickimi wystepowali w telewizji Trfam ?
  • j.w
  • Moze ktos wie gdzie mozna dokonac zestrojenia anteny z CB radiem? Pozdrawiam.
  • [b]Kto jest za tym aby Multimedia Polska włączyła Radio ChelmnoFm na swojej telegazecie wpisujcie się
  • Witam mam taka sprawe zna moze ktos stronke na ktorej mozna zalozyc bezplatne radio internetowe ?
  • Jakie są opinie naszych mieszkańców na temat Radia Maryja, prosze bez wulgaryzmow, potrzebne mi to do pracy.
  • Zapodajcie winampa -->> ctrl + c -->> wklejacie adres: rap-gra.sytes.net:8000 narazie miejsce ograniczone do 5-10 osob ale juz niedlugo na serwerze 100 slotow aha i to jest chelminskie radio!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się