Forum Zdrowie Partnerstwo i seks
ZMIEŃ
      randka

randka

(5 wyników)
    • Szanowna Pani Ewo, mam 26 lat, on 30. Na pierwszej randce było miło, dużo opowiadał, ja mówiłam trochę o sobie. Jest ekstrawertyczny, radosny. Na początku też się tak zachowywałam, jednak pod koniec spotkania przygasłam. Myślałam, że z powodu późnej pory i zmęczenia. Po tymspotkaniu od razu zaproponował kolejne, widziałam, że wzbudziłam jego sympatię, a przede wszystkim sama go polubiłam :) Wydawało się, że mamy szanse na ważną znajomość. I to był początek końca... Problem polega na tym...
    • Czy to jest w porządku pójść do łóżka z kobietą w czasie gdy adoruje się inną? Zabiegam o względy jednej koleżanki, jak na razie z niewielką skutecznością, choć nadzieja na sukces jest. Jednocześnie druga koleżanka wskoczy mi do łóżka prędzej niż ta pierwsza da się pocałować. Czy to będzie uczciwie adorować pierwszą w międzyczasie wtykając członka w anatomię innej? Celibat męczy mnie potwornie. Niby jestem singlem, więc mogę robić co chcę i z kim chcę. Jednak z drugiej strony zdaję sobie s...
    • co myślicie o tym, żeby spotykać się z 2 chłopakami?
    • Co sadzicie o facecie, który umawia się na pierwszą randkę/ ale znamy się od wielu lat/ i mówi,że moze spotkalibyśmy się u mnie w domu, bo on aktualnie ma słabo z kasą i nie stać go na kawiarnię. Zgodziłam się, ale ja teraz muszę przygotować kolację, coś na słodko, ewentualnie pomyśleć o jakimś winie. Mało tego, ponieważ przyjeżdża z innego miasta ,zapytał czy mógłby zanocować...?!?! czyli śniadanko. Jak się zachować w nocy-a będziemy sami w domu?????? Co o tym sądzicie? Ja mam duże wątpliwo...
    • Wydawało mi się, że problemy natury damsko-męskiej są już dawno za mną. Niestety okazuję się, że były jedynie chwilowo uśpione:( Poznałam całkiem fajnego chłopaka,mieliśmy póki co jedną randkę. Było miło, czułam, że coś zaiskrzyło. Minął tydzień i są tylko smsy, w stylu: " co słychać". Żadnej propozycji drugiej randki, czasem brak odpisania na wiadomość. Już całkiem zgłupiałam, bo po jasną cholerę zabiera mi czas( bo stale myślę, co to będzie, dlaczego nic nie zaproponował), skoro niczego ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się