randka

(16 wyników)
  • Taki wątek jest na FK. I sobie uświadomiłam, że nigdy nie byłam na pierwszej randce :(
  • Chyba pierwszy raz w życiu. Nie wiem, może już stara jestem... Fajne to nawet :)
  • ze znajomym mojej koleżanki, którego poznałam wczoraj w knajpie.zadzwonił i się widzimy wieczorem.stresa mam!!!
  • Po pierwsze mamy piątek i tu mógłbym mojego posta zakończyć, ale ze względy na duże zainteresowanie randkami na forum wrzucam kompilację "8 pomysłów na zimową randkę", pomysły nie są moje, copy&paste :) 1. Szaleństwa na ślizgawce (niektórym odradzam) 2. Powrót do dzieciństwa czyli lepienie bałwana 3. Spacer na nartach (najlepiej z Justyną) 4. Wspólna wspinaczka 5. Wieczór z salsą (dla gejów jak w sam raz) 6. Wizyta w saunie (przypominam, że sauna zawsze nago, wtedy jest się obiektem...
  • Tak jak w temacie, zastanawiam się co na pierwszą randkę po za pękatym portfelem i zestawem prezerwatyw powinien przynieść facet :) Czy kobieta też ma jakiś podręczny zestaw przygotowany na okoliczność pierwszej randki? :)
  • Z czego zrezygnować wybierając się na pierwszą randkę? Ze stanika czy majtek? Czy założyć i to i to ale za to pod stołem molestować go stopą?
  • Byłam na randce z facetem z netu. I było fantastycznie. Gość ma wspólne ze mną zainteresowania, ma poczucie humoru, dość przystojny, choć chudy jak patyk. Lubi metal, lubi góry... Ma podobne wartości... I jest kurrrrrna z Gliwic. straszne :(
  • kiedy macie pryszcz?
  • dwie kawy 14, ciastka 20, wino 60, kino, taksowka... i nie ma pewnosci ze gała bedzie obrobiona. w dupe z takim interesem.
  • No, kazał zaproponować, a ja nie umiem... Przeglądam sobie listę knajp poznańskich z Newsweeka i nie wiem... Ponieważ ma być spotkanie gadane, odpada wszystko, gdzie muzykę głośno zapuszczają. Więc zostają kawiarnie. I teraz tak... nie chcę iść do żadnej z tych, gdzie moi znajomi często siedzą, ze względów zrozumiałych; nie chcę iść do mojej ulubionej, bo tam się siedzi na takich poduchach i każdy kto tam wchodzi ma refleksję taką, że to miejsce na randkę; jest taka jedna, miła, nied...
  • choć wiruje świat po piwach i po wódki szklance, bo nie będziesz miała więcej żadnych szans, więcej żadnych szans. (...) znowu słyszę słowa, że nie jesteś wcale taka. Manchester. Q pamięci. Bo zostaniemy bez szans. :P
  • oczekuję wierszy traktujących o mojej tuszy, albo randkach. powinny zawierać słowo natallka i uśmiech. wyjatkowo silnie boję się zawodu! ;(
  • kocham randki!
  • Dziś się natknęłam na jeden z "poprawiaczy życia". Zawsze uważałam wszelkie poradniki za szitowe. Ten prawie dekalog mi całkiem mi się spodobał, co sądzicie? 1. NIE ZALEŻY MU NA TOBIE, SKORO SIE Z TOBA NIE UMAWIA (Gdybys mu sie podobała, to wierz mi, umówiłby sie z toba) 2. NIE ZALEŻY MU NA TOBIE, SKORO DO CIEBIE NIE DZWONI (Meczyzni umieja korzystac z telefonu) 3. NIE ZALEŻY MU NA TOBIE, JESLI NIE UMAWIA SIE Z TOBA NA RANDKI (Wspólne spedzanie czasu to nie randki) 4. NIE ZALEŻY MU ...
  • mam nadzieje, ze jakis fajny sie okaze. czesi podobno sa. no i oczywiscie mam dylemat: w co sie ubrac?
  • jakie plany? ja na wino idę.bo piwa już nie zdzierżę.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się