Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      randka

randka

(5 wyników)
    • hmmm tam sobie mysle, czym moze skonczyc sie randka w ciemno z feministka. wyobrazmy sobie jakas sytuacje ze spotykacie sie gdzies z kolezanka z pracy na miescie przypadkiem i to nagle ona.. ( www3.ingbank.pl/u235/navi/32178 ) ze musisz z nia na chwile wrocic do pracy po wazne dokumenty i ze to po prostu nie moze czekac.. mysle ze powinny byc jakies specjalne dodatki dla facetow do roznych gazet informujace jak nalezy postepowac w przypadku bluzszego kontatku z feministka (blizej...
    • Drogie panie - z kim wybrałybyście się na randkę: 1. Hubert H. 2. Kononowicz 3. Wierzejski oczywiście chodzi mi tylko o niewinną kolację. Jedną.
    • 1. Czy feministki stawiają na randce z mężczyzną? 2. Czy płacą za kolację, alkohol, taksówkę, bilety do kina? 3. Czy feministki są szarmanckie wobec mężczyzn i łatwo spełniają ich zachcianki? Dla przykładu - kiedy idziecie ze swoim mężczyzną i on patrząc na szybe wystawową powie - "Kochanie, jaki ładny zegarek" to czy mu go kupicie aby go uwieźć? Czy lubicie robić swoim mężczyznom drogie niespodzianki?
    • o co wam feministkom chodzi z dyskryminacja kobiet ja sama jestem kobietom i jezeli ktos jest dyskryminowany to faceci jezeli facet nie robi za tragarza, oddzwiernego i nie placi za kobiete w knajpie ( przynajmniej na 1 randce ) to jest uznany za chama, na UW studiuja prawie same kobiety wiec chlopcow wysyla sie po dodatkowe krzesla, do noszenia lawek itp Pozatym jak mowie w warszawie studiuja prawie same kobiety, na niektorych wydzialach juz przewaga naukowcow to kobiety wiec gd...
    • pytanko, co oznacza, gdy na powiatnie/pozegnanie facet, który podaje ci rękę delikatnie palcem ją gładzi we wnętrzu...zaznaczam, ze znajomość jest dosyć zażyła mailowo, coś iskrzy, ale na razie bez realu:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się