randka

(9 wyników)
  • W radioodbiorniku panienka powiedziała, że propozycja sexu na pierwszej randce skreśla w jej oczach tego z którym się spotkała. Być może ten sex w jej wykonaniu ja skreśliłby w oczach tego kogoś???
  • [tematyka zaczerpnięta z najgłupszego forum na tym portalu] O czym świadczy, jeśli wogóle o czymś świadczy, sex uprawiany przez jakąś parę na pierwszej randce? Nie koniecznie mowa o pełnej konsumpcji, ale o czymś więcej niż buzi-buzi.
  • Nieważne, czy masz za sobą tygodnie żmudnych podchodów czy oczarowałeś ją błyskawicznie najprostszym tekstem świata ("Jakie masz piękne oczy!"), pierwsza randka to moment newralgiczny, który może zaważyć na tym, jak dalej potoczy się znajomość. A wiadomo, że nic tak nie potrafi popsuć doskonale zapowiadającej się kolacji jak... nieodpowiednie jedzenie. Czego zatem nie powinieneś z nią jeść na pierwszej randce? facet.wp.pl/gid,11792861,img,11792872,kat,1007873,galeriazdjecie.h...
  • Na początku związku mężczyzna chce się pokazać z jak najlepszej strony. To naturalne, że chce zapraszać kobietę, która mu się podoba do restauracji, kina, klubu czy kawiarni... Jeśli chce mieć gest i płacić za wszystko, może się okazać, że wypłaty nie wystarczy do końca miesiąca i będzie trzeba się zapożyczyć. A gdy kobieta lubi luksus i przyzwyczai się do tego, że on zawsze płaci, za jakiś czas jej wymagania mogą wzrosnąć. I co wtedy? Na płacenie za dwie osoby w restauracji, klu...
  • odmowilem byla ostatnia??
  • Czołem:) Zobaczcie, czego ci Japończycy nie wymyślą: "Są Japończycy gotowi zapłacić równowartość 10 dolarów za godzinę spędzoną w towarzystwie kota. W Tokio przybywa kawiarni oferujących tego rodzaju atrakcje. Zamiast kota, może być królik, fretka, albo - tańsze - skarabeusze. Kto przychodzi do kawiarni specjalnie po to, by spędzić czas z kotem? Ludzie, którzy chcieliby mieć w domu zwierzęta, ale - z różnych powodów - nie mogą sobie na to pozwolić. Korespondent BBC w...
  • Idziesz z nowo poznanym mężczyzną do łóżka w ciągu kilku godzin od pierwszej randki - czy to znak, że jesteś namiętna? Otwarta na wrażenia i nowoczesna? - Dla mnie to znak, że kobieta czuje się samotna i ma niską samoocenę - tłumaczy seksuolog Beata Wróbel. kobieta.interia.pl/news?inf=779724
  • Mam zamiar kupić, tylko żeby wedle mowy roslin nie oznaczały, że myślę o poważniejszym zobowiązaniu.
  • Barany powinny pamiętać, że czasem dobre chęci nie wystarczą i trzeba się trochę namęczyć, zanim osiągnie się upragnione cele. Na szczęście możecie dziś liczyć na przyjaciół, którzy wyręczą was w cięższych zadaniach. Byki będą energiczne. Odczujecie przypływ energii, co może skończyć się nieporozumieniami z leniwymi współpracownikami. Po południu warto spotkać się z przyjaciółmi. Bliźniętom radzimy unikać konfliktów. Szczególnie zbyt energiczne i pewne siebie osoby mogą was troch...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się