randka

(14 wyniki)
  • WIEM WIEM WIEM Na 1000% był już taki wątek i to 290 razy Ale ja nie czytałem i proszę od nowa Ja już randek nie uprawiam i uprawiać nie będę, ale raz mi przyszedł babochłop... i żeby chociaż miły... a wyższy ode mnie ze 20 cm (to akurat żadna sztuka ode mnie wszyscy są wyżsi)
  • Witam, i od razu przechodze do rzeczy Spotkałam go w pociągu, prezentował się dobrze(był w garniturze i prawie sie nie odzywał) Na spotkaniu okazało się, że był to prawdziwy oryginał, "intelektualista" i "szczodry genteleman"!!! Na poczatku wreczył mi różę po czym nastapił dialog on: Ładna co nie? ja: tak on: kosztowała mnie (tu pada kwota, nie pamietam już jaka) Potem zabrał mnie do parku, gdzie nie tylko nic nie serwwano, ale dopadła mnie plaga krwiożerczych komarów. Chłopi...
  • jeśli chce się zachować szansę na następną;-) Proszę bardzo: Podczas randki w knajpie wysyłać sms- ki na zmianę do kumpelki (którą musisz przekonać, że NAPRAWDĘ wolałabyś słuchać jej zwierzeń niż machać zalotnie rzęsami do swieżo poznanego zabójczego przystojniaka) i do owego przystojniaka, bo zdażyć się może, że niewiarygodnym zbiegiem okoliczności on dostaje: "Nie masz pojecia, jaki nudny palant, jutro ci opowiem", a ona "No dobra, przyznaję, lubię sex oralny" Przekopane. Da...
  • z Czakiem Norrisem czy z Rysiem z Klanu? Do mnie ostatnio zadzwonili obydwaj z propozycją randki trzyosobowej,ale odmówiłam bo kazali mi przed spotkaniem... umyć rączki z półobrotu :)
  • ANKIETA DLA WNIOSKUJĄCEGO O SPOTKANIE Z MOJĄ UKOCHANĄ CÓRECZKĄ UWAGA: Wniosek bez odpowiednich załączników tj. wyciągu z konta bankowego rodziców, świadectw szkolnych oraz aktualnych badań lekarskich zostanie uznany za niekompletny! Imię:________________________________________ Drugie imię:_________________________________ Nazwisko:____________________________________ Data urodzenia:______________________________ Adres zamieszkania:_______________________...
  • Macie już dość wiecznego włóczenia się po kinach? Złóżmy do kupy niebanalne pomysły randkowe. Ostatnio z sympatią urządziliśmy sobie piknik w windzie. Nasi 'goście' mieli boskie miny!
  • Może komuś się przytrafiło coś takiego?
  • -Czym się różni druga randka lesbijki od drugiej randki geja? -Na drugiej randce lesbijka przeprowadza się już do swojej wybranki. -A w przypadku geja jak wygląda druga randka? -Jaka druga randka :-) ------ Wraca syn późno do domu, a tu ojciec na progu się wydziera, że za późno wrócił. Na to syn że miał swój pierwszy raz. 'No to chodź, masz tu wódkę - napij się, papierosa - zapal sobie i siadaj' na to syn 'Napić się napiję, zapalić zapalę, ale siadać nie będę!' -------------- ...
  • Przydarzyła mi się chyba najgłupsza rzecz na świecie!! Ciekaw jestem, czy ktoś mnie przebije... Byłem ostatnio na urlopie w Tajlandii, wiecie, piękne morze, rafa i te sprawy. No i jak to w Tajlandii - masa pięknych Tajek. Więc jestem sobie ja na jakiejś imprezie na plaży, świetne żarcie, wspaniałe drinki, tańce, no i podchodzi do mnie taka cizia, no po prostu nie mogłem z niej wzroku zdjąć, a ona zaczyna mi wywijać tyłeczkiem przed nosem prawie. Nie będę się już tutaj nadmiernie rozpisy...
  • republika.pl/killers1/index.html
  • tak jak w temacie, kto sie podzieli najsmieszniejszymi wpadkami podczas seksu? ja moge sie tylko pochwalic tym jak podczas jednej z pierwszych randek( mialem wtedy 17 lat) calujemy sie z dziewczyna, już coraz ciekawiej się robi, a tu nagle jak jej się nie odbiło...zajechało mi prosto w twarz kanapką z jajkiem:P Cóż...ludzka rzecz błądzić:P
  • mate1990.wrzuta.pl/film/ysVycCLE6b/cos_innego
  • Zakładam taki wątek pod wpływem wątku o zabawnych i żałosnych randkach, choć na wielki odzew nie liczę, bo to jednak trochę głupio tak na forum opowiadać o czymś tak intymnym. Ale... z drugiej strony zawsze można opowiedzieć na przykład o przygodach znajomych - to już mniej krępuje - którzy czymś się chwalili. Więc zaczynam. Mój kolega miał kiedyś epizod z dziewczyną, która w chwili uniesienia krzyczała: Matko Boska, Jezus Maria! Rzecz działa się w schronisku górskim, następnego ...
  • Nie wiem czy już nie było takiego wątku, ale... (itd - znacie już ten tekst na pamięć). W pozostałościach Trójki leci taka audycja, w której dzieci odpowiadają na poważne skądinąd pytania w typowo dziecięcy sposób, czyli prosto, ale szczerze - nieraz do bólu. Obserwacje dzieci często zaskakują trafnością przy jednoczesnej maksymalnej prostocie. Mnie na przykład bardzo podobała się wypowiedź jednego malca na pytanie co to jest narodowa gospodarka (chyba). Odpowiedź: "Gospodarka na...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się