randka

(13 wyniki)
  • po rozwodzie i pierwszy niewypał. Dziewczyna całkiem ładna; chociaż nieco dziwacznie ubrana, podróżniczka, trochę młodsza ode mnie. Mówiła, mówiła, mówiła....parę razy chciałem wtrącić coś do rozmowy, ale nie dała mi szans. Każde zdanie zaczynała od "ja" i każde kończyła z absolutnym przekonaniem o swojej słuszności. Ona nie rozmawiała, ona wygłaszała. W tym czasie czekałem na moment, żeby się elegancko ewakuować. Reasumując: alba za stary już jestem na jakieś randki, kawy i inne pier...
  • Po kilku wcześniejszych "trudnych" tematach proponuję coś lżejszego. Pierwsza randka po rozwodzie. No właśnie. Jak było? Czego oczekiwaliście? O czym myśleliście? Czym zostałyście zaskoczone, a czym się rozczarowałyście? Czy ta randka miała tylko pomóc wam w podniesieniu własnego samopoczucia, czy bardziej gestem rozpaczy? A może nadzieją, że teraz to już na pewno ten/ta? No i pytanie, które najbardziej mnie frapuje. O czym myślałyście na 5 minut przed wyjściem z domu? :D
  • Umowilam sie na kawę, druga randka to basen. Facet bardzo nalega na basen :). Nie śmiać się! :P Czy ja dobrze myslę, ze on chce mnie zlustrować? :/ Moze przy okazji niech to będzie wątek o randkach, nietypowych smiesznych itp ;).
  • wczoraj za namową koleżanki założyłam sobie konto na randkach cafe gazeta i od wczoraj mam już parę wiadomości od panów, któzy chcą się spotkać i jaka ja fajna itp. ;) jakie macie doświadczenie na tym portalu? poproszę o parę rad praktycznych, typu na co zwrócić uwagę, a co olać,bo w życiu nie byłam na portalu randkowym, jestem w tym temacie kompletnie bez doświadczenia ;))
  • Jestem w trakcie rozwodu. To znaczy formalnie nadal jesteśmy małżeństwem, ale od ponad pół roku nie mieszkamy razem, mamy sporadyczny kontakt. Dzieci brak. Nie złożyliśmy jeszcze pozwu, chyba brakowało motywacji obydwu stronom. Ale to tylko kwestia czasu. Poznałem niedawno dziewczynę. Spotkaliśmy się dwa razy, fajnie się rozmawiało. Ani przez moment rozmowa nie zeszła na nasze przejścia, sytuację osobistą. I nie było jakoś okazji do przedstawienia jej mojej specyficznej sytuacji. Nie ...
  • Wiecie co? Mój syn ma za chwilę, o 15-ej, pierwszą poważną randkę w życiu! Prosił, żeby nie mówić siostrze (jego siostrze oczywiście), bo będzie sobie z niego żartować, ale Wy to przecież co innego,prawda ;)? Tylko dlaczego ja to tak przeżywam?
  • ... badzo polecam. Nie jest to jedyny sposób na znalezienie sobie kobiety, ale skuteczny. Oto podstawowe cechy: 1. Jak ktoś sie ogłasza, to znaczy, że chce. To poważny postęp, bo kobiety w realu im bardziej chcą, tym sie lepiej kryją - w przypadku randek jest zbieżnośc między potrzebami, a stopniem determinacji w pisywaniu. 2. Można podrywać kilka babek jednocześnie, co jest trudne w realu. Trzeba tylko prowadzic skrupulatne notatki, co sie której napisało, bo znajdują nieścisło...
  • Ze dwa lata temu pisałem chyba na 4 portalach. W sumie może z 10 paniami - cel był jasny: poznac kogoś... Net do tego nadawał się doskonale, bo mozna bez zobowiązań flirtować z kilkoma na raz i nie byc oskarżonym o "niewierność". To znaczy można byc oskarzonym, ale ma taki zarzut małą wagę, bo powszechnie wiadomo, że każdy flirtuje z kilkoma osobami. Przyganiał kocioł garnkowi. Nie dalej, jak wczoraj, podkuszony przez zwyczajną ciekawość zajrzałem na Interię. Wiecie co? Tam są ...
  • Piątek, a tu jeszcze czwartkowy wątek na tapecie ... ciągle rośnie :-P Z tego wniosek, że piątkowy wątek będzie się cieszył zainteresowaniem w sobotę... Nasuwa mi się więc temat: Zapowiada się deszczowy weekend. Metody i sposoby na bezawaryjne spędzenie weekendu w skonfliktowanej rodzinie. Może mało interesujący dla tych, co już są osobno, ale, doświadczenie na pewno mają wszyscy. Zatem, awansem, miłego weekendu życzę wszystkim :)
  • Nie było mnie kilka dni na forum, wchodzę, a tu "nocne Polaków rozmowy". Problematyka postów jak zwykle smętna życiowo. A ja chcę wam powiedzieć, że mam świetny nastrój. Przyszły tydzień zapowiada się ciekawie. Umówiłam się na randkę !!!!!!!!!!!!!!!! Miałam mnóstwo dylematów z tym związanych i dalej je mam, ale jednak. Jeśli nie spróbuję, to nie będę wiedzieć, czy jestem w stanie podjąć jakąkolwiek próbę. Chyba powinnam dać szansę i sobie i tej drugiej stronie. A w piątek mamy s...
  • i Nitkowy:)) dzien imieninowy wkrotce wnet pora na zyczenia i zatroszczenia, bo obaw mnostwo wciaz. Czy u Dominiki dzieci rosna? Czy Zdziwiona Druga cos jeszcze napisze? Czy Bolu przypadkiem musi tu jeszcze od czasu do czasu w jakis tekst wnikac ? Czy Use w koncu na wadze zaczela przybywac? Czy Teuti nadal stac na taksowke, choc innej obsady kierowcow jej zycze(...)??? Czy Chalsiotko nadal bedzie mailo czas na studiowanie prawa? Czy Ladyhawkowa nas porzucila, czy sie tylko zagub...
  • ... ja po 23.00 wróciłem z gry w piłkę :-) Super się grało. Mój przyjaciel po zakończeniu gry i rozejściu się do domów wysłał mi smsa takiej treści: " po takiej grze jak dzisiaj zastanawiam się po co nam w ogóle kobiety ?" Jest w tym trochę racji :D Wziąłem prysznic, mięśnie trochę bolą, ale jestem zadowolony :-) Śpijcie słodko forumowe istoty !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się