Forum Towarzyskie Dekameron
ZMIEŃ
      randka

randka

(6 wyników)
    • Ostatni raz!!!! Jakąja mam słabą silną wolę :(( Obiecywałam sobie, że już żadnych fecetów z gg. No i złamałam się... Zieeeeeeeeeeeew. Tylko popatrzeć było przyjemnie. Śliczności ;) Zdarzają Wam się randki w ciemno?
    • już się gubię w tych wątkach więc dla (własnej) wygody - zakładam nowy wiemy napewno : sobota 18.00 miejsce : ??? (polecam - do rozważenia - wpis z wątku "ale zastój") współrandkowicze : 1/ Wonsz 2/ tu się nieskromnie wpisuję (w końcu zakładam :)) 3/ 4/ itd (proszę o wpisy)
    • ....odbędzie się w najbliższą sobotę o godz. 19.00 Miejsce akcji : ładna pogoda, taka jak tu dzisiaj _ MARLIN/pola mokotowskie ................brzydka pogoda, taka jak w Wiśle - chata góralska pętla autobusowa przy ul. Płaskowickiej.Tamże przystanek Metro IMIELIN. Czy są pytania ??????????????
    • Zapraszamy na koncert pieśni z Ameryki Łacińskiej w wykonaniu zespołu ARENOSA w składzie: Gosia Madejska - śpiew Magda Górska - śpiew Tomek Kaszubowski - gitara, charango Tomek Szcześniak - akordeon, gitara, bombo Paweł Nawara - gitara basowa Mały Dziedziniec UW piątek 29 sierpnia, godz. 20.00 wstęp wolny Arenosa łączy pasję śpiewania na dwa głosy z żywiołowością rytmów i bogatą tradycją gitarową Ameryki Południowej. Poszukiwania zespołu koncentrują się głównie wokół mu...
    • • Ogloszenie duszpasterskie wonsz 22-08-2003 19:32 odpowiedz na list odpowiedz cytując Bede w Warsiawie od 19 do 21 wrzesnia. To weekend jest. Spanie mam na Zoliborzu (niczego mi to nie mowi...) pora się szykować :)
    • Pewna dziewczyna z netu (którą znam już kilka miesięcy umówiła się ze mną na konwencjonalną randkę(pierwszą) niestety cos mi wypadło i musiałem odwołać (tak się już spotykamy przez 4miesiące ale to przeważnie Ona nie ma czasu) więc żeby nie wyjść na buraka podałem jej mój nr komórki (nie ma neta w domu ) i napisałem że może w niedziele będę miał okno to uda się nam spotkać A Ona na to że jestem bezszczelny i że ma co robić w niedziele a nie czekać na mój telefon. Nie odzywa się d...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się