randka

(6 wyników)
  • Randki(7)

Dłuższy czas jestem sama, dojrzałam do momentu poznawania nowych ludzi. No właśnie... w pracy ci sami ludzie, nie zawsze jest możliwość wyjścia 'do ludzi', nie ma gdzie poznać kogoś. Moze to, że poznaję facetów w internecie a może mam coś co przyciąga wszelkich dziwnych typów? Top 5 moich randek: 1. Pan, który wymyślił raka nerki i miał marzenie do spełnienia - seks oralny. 2. Wyznawca wiary pogańskiej oraz hasła Polska dla Polaków. 3. Pan, który chciał zabrać mnie do Włoch ale koni...
  • Witajcie, po jakim czasie od rozstania zaczelyscie sie z kims spotykac? Zastanawiam sie czy na pierwszej randce powinno sie powiedziec ze "jestem samotna - samodzielna matka". Ucieknie? Jak ucieknie to po co sobie nim glowe zawracac. Nie jest wart! A moze nie mowic od razu. Nie zniechecac na jednym z pierszych spotkan. Tylko po co udawc. W koncu dziecko to najwazniejsza istota w naszym zyci. Skoro ma uciec to moze niech ucieka od razu. A moze w ten sposob nigdy nie pojd...
  • Dziewczyny doradzcie mi, bo w tym temacie jestem zielona.Pierwszy raz umawiam się na randkę po rozstaniu z mężem.Jesteśmy w trakcie rozwodu i mamy 1,2 miesiące córeczkę.Poznałam na dyskotece faceta,ku mojemu zdziwieniu póścił mi sms-a na drugi dzień i umówiliśmy się na spotkanie.On nic nie wie o mnie.Zastanawiam się czy mówić mu przy pierwszym spotkaniu,że mam dziecko,bo tak sobie myśle jak mogę o ty mnie mówić, jak ona jest moim całym światem.Zmyliła mnie moja koleżanka,która pow...
  • Pomyślałam sobie, że czas w końcu zakończyć samotne zycie i kogoś poszukać. Jakieś dwa tygodnie temu założyłam sobie profil na portalu Gazeta Cafe. Fakt, nie dałam zdjęcia (raz, że nie mam, a dwa, jakoś nie miałam odwagi....). Efekt? Nie napisał do mnie nikt. Ale ok, zaczęłam sama wysyłac maile. Na 16 wysłanych ospowiedziały aż 3 osoby... Zrobiła cos w rodzaju eksperymentu - ponownie załozyłam konto, podałam podobne dane (tyle, że w rubryce "dzieci" napisałam - nie mam) ponown...
  • 100% amerykanski tekst, bądź niechlujnie - wyjątkowo kalka tekstu z USA. Zerowy związek z warunkami polskimi. Nastawienie na "męskie lale", dobrze się kamuflujące, nie okazujące żadnych uczuć, za to realizujace się przy zarabianiu kasy...
  • Witam, mam pytanie do tych, które już są w nowych związkach: jak sobie radziłyscie z czasem, z dzieleniem go pomiędzy obowiązki, dziecko, pracę, przedszkole etc. w poczatkowej fazie związku? Ja póki co jestem sama, choć często ktoś sie pojawia. No i znika, bo ile mozna przekładac spotkania? Niestety, nie mam luksusu "podrzucania" synka do rozkochanych we wnusiu dziadków, więc wyjscie wieczorem z domu graniczy z cudem... He, he - a wiele osób mi mówi, ze powinnam sobie w koncu ja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się