randka

(6 wyników)
  • Słuchajcie, gdzie można miło spędzić randkę, a przy okazji dobrze (niedrogo zjeść), posłuchać muzyki itp.
  • Witajcie Jestem w Wawie "nowy" i słabo orientuję się w fajnych miejscach. Chciałbym zabrać dziewczynę w jakieś kompletnie chill-out'owe / luzackie miejsce i mocno liczę na Waszą pomoc. Szukam czegoś w mieście lub w okolicy do 30 km od Wawy, gdzie można się kompletnie wyluzować, walnąc drina, powylegiwać na kanapie, pogadać, nie krępować że ktoś się gapi jak się całujemy... Kiedyś, gdy byłem w Stanach super spodobał mi się taki bar na plaży, gdzie zamiast stolików były og...
  • randka(13)

zaprosiłam chłopaka na randkę, nie mieszkam na stałe w wawce. Poradźcie gdzie go zabrać, aby zrobić na nim wrażenie. Miłe, spokojne miejsce gdzie można pogadać. Z góry dziękuję za pomoc :)))
  • Jakiś czas mieszkam już w Warszawie, jednak nie znalazłem jakiegoś ciekawego miejsca na spotkanie z kobietą. Rozumiem, można wyjść do klubu, jakiegoś pubu, ale czy macie jakieś swoje miejsca z naprawde interesującym klimatem?
  • witam. szukam takiego miejsca gdzie można byłoby ze swoją panienką usiąść sobie na kanapce i się troszkę popieścić bez rzucania się w oczy, najlepiej w półmroku , w fajnym klimacie, przy piwku ? co polecacie ?
  • Zrodlo Onet.pl Miłość łatwo znaleźć na meczu piłkarskim - wynika z najnowszych badań przeprowadzonych w Wielkiej Brytanii. Susan Quillam, ekspert w dziedzinie kontaktów międzyludzkich, dokonała oceny stadionów piłkarskich, restauracji, barów, wypadów do kina i do teatru oraz spacerów pod kątem spełnienia pięciu warunków, które gwarantują udaną randkę. Okazało się, że najwięcej punktów zebrały mecze piłkarskie, które dostarczają parze zakochanych rozrywki łagodzącej stres, t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się