randka

(5 wyników)
  • I czuje sie z tym fatalnie. Nie było to pierwszy raz. Jak pozbyć się tych złych nawyków. Wiem, że wielu facetów zwraca uwagę na piękne kobiety na ulicy, ale podczas randki jest to niewłaściwe. Jak pozbyć się tego złego nawyku? Czy to ma związek z faktem,że dopiero w wieku 22 lat miałem pierwszą partnerkę? MOja była powiedziała mi,że jest to wina tego,ze się wcześniej nie wyszalałem. Więc jak się pozbyć tych złych nawyków podczas randki? Bardzo proszę o pomoc.
  • ...jeszcze nie doszło do zbliżenia między nami. Zawsze on da mi satysfakcję w inny sposób nie licząc na odwdzięczenie się ( a może licząc) i widząc, że jest mi dobrze kończy, przytula się i zasypia. Impotentem nie jest. Może być zły, że ja jakoś tego nie ciągnę? Może mu się nudzić ze mną? On wie, że z różnych względów się opieram, ale na pewne rzeczy pozwalam bez większych oporów i jest to chyba z mojej strony trochę egoistyczne. Jak wy byście się czuli na miejscu tego f...
  • Cześć, kiedyś otrzymałem na tym forum wsparcie, więc wracam... Wiem, że to forum dla długodystansowców, może to i lepiej ;) Poznałem kogoś, spotkaliśmy się kilka razy "towarzysko", no i przyszedł czas na pierwszą wspólną noc. Ogólnie mam duży temperament i fantazję (30-tka na karku), w zasadzie zawsze chętnie uprawiam seks, a wzwód mam już przy pierwszych pocałunkach... ale nie wiem, chyba z powodu zaangażowania (i wypitej butelki wina) byłem martwy od pasa w dół. Jestem po długim zw...
  • Opiszę co i jak. Mam przyjaciółkę, której się w życiu nie układa. Ma męża, dziecko, niby jest szczęśliwa, ale... Zakochałem się w niej zeszłego lata, a znamy się duzo dłużej. Uwielbiam jej córeczkę. Chcę żeby była ze mną. Wiem, że mąż jej nie zaspokaja, i że ona go nie kocha,no i że on zupełnie jej nie pociąga. Od czasu, kiedy ja adoruję, wielokrotnie ją namawiałem, żebyśmy byli razem. Do wczoraj - bez rezultatu. Dziś przyjechała do mnie, było wino, muzyka, nastrój - chciałem j...
  • Zauważylam że moje ślubne szczęście (lub nie..)po tylu wspólnych przejściach ect., cet. siedząc obok mnie w pokoju konferuje na forum z inną. Co mam zrobić w tym wypadku? Pokazać mu że to zauważylam czy czekać aż sam mi ...o tym powie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się